Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tetszem senkinek...

Nagys950314 kérdése:

Miért nem tetszem senkinek talán csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Miért nem talál rám a szerelem mindenki mondja hogy mien jó de én még nem érztem.Olyan már volt h nekem tetszet valaki de az nem ugyan az.
2012. máj. 16. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:

a szépség relatív.

de lehet még nem forrasztották ki azt a kulcsformát ami nyitja a lakatodat

2012. máj. 16. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

nem biztos, lehet hogy csak nincs szerencséd

ha gondolod rakj fel képet vagy küldj el nekem 1-et és én leírom :)

2012. máj. 17. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra készülj fel, hogy ha nem majmolod a mai trendeket, és nem annak élsz hogy másoknak bejöjjön a személyed, akkor csak idősebb korodban fogsz normális embert találni magad mellé, vagy esetleg abban gondolkozz hogy egy kicsit érettebb felfogású, és ne a "bulizós" korszakát élő egyének között válogass.
2012. máj. 24. 02:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Értem ezt úgy, hogy a fiatalok mostanában gyakran idézgetik azt, hogy nem a külső számít, viszont hatalmas különbség van e között, és a között hogy ezt valóban így is gondolják. Előző voltam.
2012. máj. 24. 02:56
 5/5 A kérdező kommentje:
ez így van minden lány vagy is a többség a cuki srácokra buknak
2012. máj. 26. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!