Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csúnya lányok nem kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lányok nem kellenek senkinek, ugye?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%
nem ugye :D kellenek az épp annyira csúnya pasiknak ( ez a beletörődöm-szindróma)
2011. máj. 22. 18:01
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
szép volt Dr. House XD
2011. máj. 22. 18:03
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
A csúnyák is kellenek. A szépség nagyon relatív.
2011. máj. 22. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Dehogynem. Minket fiúkat nemcsak a külső érdekel, veletek ellentétben. Max akkor nem kellenek senkinek a csúnya lányok, ha nekik csak a legjobb pasik kellenek.
2011. máj. 22. 18:10
 5/20 Norb66 ***** válasza:
100%
A szépség szubjektív. Lehet hogy te gyönyörű vagy épp nekem, vagy valamelyik válaszolónak. Vagy egy olyan fiúnak akiről álmodni sem mersz. :)
2011. máj. 22. 18:22
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
Megismertem az utóbbi időben sok lányt. Akad közöttük csúnya is. (Nekem nagyon nem tetszik.) De normálisan elbeszélgettem velük. Úgy tudnak örülni nekem néha, úgy mosolyognak, hogy ha egy kicsit tetszenének, már szépnek látnám őket.
2011. máj. 22. 21:28
 7/20 anonim válasza:
100%

Teljesen egyénfüggő a dolog. Nekem világ életemben az olyan lányok jöttek be, akikről tudom, hogy a nagy átlag szerint nem bombázók. Mindig a teltkarcsú lányokat szerettem, göndör hajú, szeplős, sápatag, stb.

Míg a jelenlegi "bombanő" alkat egyáltalán nem jön be. Én Angelina Jolie-t kifejezetten RONDA nőnek találom, taszít, undorodom tőle, még vasvillával se piszkálnám meg. Megan Fox úgyszintén böszme. De mondom, ez az én véleményem. Nekem ők a csúnya nők, míg a barátnőm gyönyörű.

És ez nem az a fajta "nekem ez jutott" viselkedés. A környezetem szerint elég jól nézek ki, volt már karcsú, plázacica természetű csinicsaj is, aki szeretett volna velem kapcsolatot, de egyszerűen nem találtam vonzónak, hiába mondta az egész baráti köröm, hogy "hülye vagy b@zzeg, ez egy bombázó..." Nem, köszönöm.

Nem lehet általánosítani, hogy csúnya vagy szép.

Olyat viszont már lehet mondani, hogy valaki IGÉNYES vagy IGÉNYTELEN. Igénytelen az a lány, aki nem fürdik rendszeresen, ápolatlan az arcbőre, büdös, vagy épp trágár szavakat használ rendszeresen, nem odaillően viselkedik. Ez a lényeg. Ha egy lány teltkarcsú, vagy sápadt a bőre, nem sportos, vagy nem a legmenőbb cuccokban jár, akkor is lehet vonzó, ha igényes. Sőt!

2011. máj. 22. 22:12
 8/20 anonim ***** válasza:
Fenet nem, neha latok olyan ocsmany noket pasival az utcan h hihetetlen... Szemelytol fugg.
2011. máj. 22. 22:33
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Én álmomban sem mertem gondolni, hogy olyan barátom lesz, amilyen van :) Mert sosem hittem, hogy PONT NEKI fogok kelleni. És mégis. :)

Csak ettől nem látom magam szebbnek :(

2011. máj. 23. 18:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon egyénfüggő. Pl általánosban én voltam a fiú osztálytársaim szerint az iskola bányaréme, középsuliban pedig körberajonganak a pasik...
2011. máj. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!