Szerintetek tetszem a tanáromnak, vagy csak szimpatikus vagyok neki, vagy csak én reagálom túl az egészet?
Simán lehet, hogy jó vagy nála. 14 évesen egy csajnak már vannak csini idomai(gondolom neked is) és ha tényleg érettebb vagy a korodnál hát igen lehet, hogy bejössz neki.
Hány éves a tanárod?
Igen, megkedvelt. És szerintem ennyi infóból még csak arra se kell gondolni, hogy pedo a tanárod, szerintem csak észrevette, hogy jól tanulsz, nem vagy lusta. blablabla
Amúgy milyen tantárgyat tanít? (neked)
Tuti ezt a választ várod: Igen, nagyon is tetszel neki, teljesen beléd van zúgva, legszívesebben elhagyná érted a családját is!
Te jó ég, ha olyan "érett" lennél akkor tudnád, hogy TE vagy belezúgva, és csak álmodozol róla, beleképzelsz dolgokat, egy egyszerű gesztusba. Gondolkozz már! 14 éves vagy, van jobb dolga a tanárnak, minthogy az állását és a jó hírnevét kockáztassa.
Szerintem csak örül, hogy van akit érdekel, amit tanít
Gondold el, ha te is valaki olyannal beszélgetsz, akivel hasonló dolog érdekel, biztos te is elég lelkes tudsz lenni:)
Nem akarlak elkeseríteni, de a korodbeliek jelentős része azt gondolja, hogy érettebb a társainál. Tudom, mert ennyi idősen én is azt gondoltam, de aztán rájöttem, hogy nagyon nem.
Ez az érintés dolog meg butaság, nem kell túlreagálni. Én gimiben vagyok végzős lány, és meg sem tudom számolni szerintem, hogy hány tanár simította meg a karom vagy a vállam, férfi meg nő is. Valaki egyszerűen csak beszéd közben hozzáér a másikhoz, valaki meg nem. Ebbe semmit sem kell beleképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!