Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek tetszem a tanáromn...

Szerintetek tetszem a tanáromnak, vagy csak szimpatikus vagyok neki, vagy csak én reagálom túl az egészet?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, végzős az általános iskolában. Tanáromnak sokszor írtam beadandót (mint szorgalmi feladat, amit senki más nem írt az osztályból), és azóta sokszor mosolyog rám, szinte mindig engem felszólít órán, ha jelentkezek, és előfordul, hogy ok nélkül megérint. Pl. amikor megkérdeztem tőle, hogy mit ajánl egy dolognál, akkor is, mielőtt elmentem, megsimította a karomat. Szerintetek tetszem neki? Ja, és (szellemileg) jóval érettebb vagyok az osztálytársaimnál.

2015. dec. 2. 20:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, és 10-es válaszolónak mondanám, hogy ez undorító, egyáltalán nem gondoltam ilyesmire. Egyébként történelmet tanít.
2015. dec. 3. 15:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, 9-es válaszolóra gondoltam.
2015. dec. 3. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Valószínű, hogy csak szimpatikus vagy neki.
2015. dec. 3. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Undorító a testiség? Te nevezed magad érettnek? :)
2015. dec. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!