Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki szerint nincs igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint nincs igazi szerelem 40 éves férfiként megismerkedtem egy amerikai nővel két éve most lesz az esküvőnk az Usa-ban.Akkor miért nem akarja elhinni sok ember hogy találhat még szerelmet?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon írkáltam videók alá és egész véletlen rám írt.Semmi különös pár szót beszéltünk és annyi.

Minden nap valami hülyeséget vagy pár szót írt de ennyi.

Majd azon kaptuk magunkat írkáltunk órákat kerestük mindig a másikat igaz volt elég sok időeltolódás.Majd jöttek a több órás messenger beszélgetések videóhívások.Élő tali kinn az Usa-ban utána ő is eljött ide.

Aztán nem is tudom hogy de kicsúszott a számon hogy lesz a feleségem?Nyakamba ugrott és könnyes szemmel vigyorgott.

Baráti társaságom se tudja ezt felfogni hogy történt.

Mindenkit meghívtam ki az esküvőre.

Közösségi oldalnak köszönhetem.

2024. máj. 22. 00:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott éltek akkor neked az ottani jogokat és törvenyeket kell ismerni és követned, anyagiak terén is, örökség, válas, minden országban mas jogrendszer van, más kötelezettségek.
2024. máj. 22. 14:45
 22/22 anonim ***** válasza:
42%

Na, es hany eves ez a csoda holgyemeny? :)

39F incel

2024. máj. 22. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!