Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki szerint nincs igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint nincs igazi szerelem 40 éves férfiként megismerkedtem egy amerikai nővel két éve most lesz az esküvőnk az Usa-ban.Akkor miért nem akarja elhinni sok ember hogy találhat még szerelmet?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon írkáltam videók alá és egész véletlen rám írt.Semmi különös pár szót beszéltünk és annyi.

Minden nap valami hülyeséget vagy pár szót írt de ennyi.

Majd azon kaptuk magunkat írkáltunk órákat kerestük mindig a másikat igaz volt elég sok időeltolódás.Majd jöttek a több órás messenger beszélgetések videóhívások.Élő tali kinn az Usa-ban utána ő is eljött ide.

Aztán nem is tudom hogy de kicsúszott a számon hogy lesz a feleségem?Nyakamba ugrott és könnyes szemmel vigyorgott.

Baráti társaságom se tudja ezt felfogni hogy történt.

Mindenkit meghívtam ki az esküvőre.

Közösségi oldalnak köszönhetem.

2024. máj. 22. 00:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
2024. máj. 22. 04:26
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Sok idős nő és férfi válik csalás áldozatává, ők is full szerelmesek voltak, azért küldtek rengeteg pénzt a csalónak, szóval szerelem létező dolog idős korban is, csak nem biztos hogy kölcsönös, erre kell figyelni. Nagyon kell figyelni, nem lehet tudni kinek mi a szándéka, főleg, hogy messziről jött ember azt mond magáról amit akar, nem arról van szó hogy sok az irigy, hanem sok bűnügyi történet kezdődik hadonlóan mesésen. Én biztos nem tudnék odaköltözni egy idegenhez így, de te tudod, ez így nagyon merész.
2024. máj. 22. 06:42
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez csak 1 történet a sok negatív történet közt.
2024. máj. 22. 06:49
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Külföldön talán még van olyan nő, aki képes a szerelemre.
2024. máj. 22. 08:09
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

Idős... A 40 még nem idős.

Viszont ha 2 találkozas után hozzádmegy, akkor valoban legyél óvatos. Van ilyen, de olyan is hogy valami hátsó szándéka van...

2024. máj. 22. 09:19
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Legyél óvatos.
2024. máj. 22. 10:14
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
Lakva ismeri meg az ember egymást, most meg friss a dolog, térjünk vissza rá 5 év múlva. Ha elvaltok ott nagyon sokat kell csengetni úgy tudom, van asszonytartás meg ilyenek, az meg nem annyira buli.
2024. máj. 22. 13:13
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Hagyjuk már a sok álszent dumát. Amikor valakivel évekig együtt vagy, szó szerint mindenedet rábízod, gyereket szülsz, akit mindketten szeretnétek, aztán egyik pillanatról a pásikra pofáncsap a valóság és otthagy a francba, mintha soha nem is ismert volna téged. Az mitől jobb?
2024. máj. 22. 13:16
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha egy USA-ban élő nő második látásra hozzá akar menni egy kelet-európai paishoz, akkor ott nagyon nagyon óvatosnak kell lenni.

Egyáltalán, amerikai állampolgár?

2024. máj. 22. 13:37
 20/22 anonim ***** válasza:
58%
Ki mondja, hogy öreg nem lehet szerelmes? Ők is azok :D [link]
2024. máj. 22. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!