Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után alakul ki szerelem a megismerkedés után?
Mikor hogy.
28N??? Voltál már szerelmes? :)
Nálam 2-3 hónap, de nagyban függ a másik féltől is, hogy mennyire érzem stabilnak a dolgot.
26N
Nálam előfordult, hogy egyszerűen azonnal belezúgtam az adott illetőbe, máskor 1-2 hónap elteltével kezdtem lassacskán érezni, hogy ez erősebb puszta szeretetnél vagy szimpátiánál.
Ez annyira változó szerintem.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 2-3 hónap már vízválasztó lehet.
4 hét, és még 38,5 óra...
Pontosan. Ha akkor nem, akkor már sosem!
Fura, de én még nem voltam szerelmes 22 éves létemre.
Eddig nekem csak olyan volt, hogy valaki megtetszett első látásra, de komolyabb érzéseket kB fél év után kezdtem el érezni iránta. És akkor sem szerelem volt, hanem csak a "kezdet". Sajnos mivel nem volt viszonozva, ezért hamar túl léptem rajta, még mielőtt beleszerettem volna.
Általában én is úgy tapasztaltam, hogy kB 2-3 hónap alatt szeretnek egymásba az emberek. Én is érdeklődtem efelől az unokatesóim körében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!