Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húzzam el jobbra,vagy várjam ,hogy ő kezdeményezzen?annyira gáznak érzem,hogy nőként én kezdeményezek
Van egy srác, akivel a munkahelyemen sikerült pár szót beszélnem.Elflörtölgettünk,még mindig mosolygott mikor meglátott de ennyi.Masfél hónapja nem találkoztam vele.Unalomból regisztráltam társkeresőre és szembejött velem.Igaz,ő 8 évvel idősebb nálam (én 24 vagyok) de eszméletlen szimpatikus volt már elsőre is.
Nem tudom,hogy miért flörtölt velem,de én is neki.Igaz,annyira zavarban voltam hogy sokszor nem úgy flörtöltem vissza 😅és olyan rossz hogy már nem látom.
Húzzam el a társkeresőn?olyan gáznak érzem magam ilyenkor..
Gyors volt a románc
Mi történt?
Elkezdtünk írogatni,és annyira egy hullámhosszon voltunk,tök jó volt.Közvetlenek voltunk,mindenről is beszéltünk pár óra alatt.
Szóba jött,hogy ő már ki nőtt az egy éjszakás kalandokból,meg tök érdeklődő volt.
Bár elég sok szexuális megjegyzést tett így is,amit én is viszonozták mert nyilván tetszik.
Párszor utalt rá hogy majd elém jön a melóhelyre mert már annyira hallani akarja a hangom.Eltűntem egy órára,aztán teljesen megváltozott ahogy írt.
Kicsit flegma lett,hogy ennyi volt ilyeneket írt,nem is értettem.
Én írtam neki,hogy jobb lenne személyesen beszélni,utalgatott hogy menjek fel stb
Aztán vártam este rá
Azt hittem hogy jön,de semmi.
Nem jött,és ezt meg is jegyeztem neki,hogy akkor minek mondta
Ezt teljesen ignoralta ,aztan írt egy olyat hogy akkor most vége a baratkozásunknak
Szóhoz se jutottam itt már
Ha nem érti,nem érti
Mondtam hogy akkor igen :D
Erre kitorolt ismerősök közül,és ennyi.
Nem igazán értem,de rendesen rosszul esett,pedig azt hittem hogy ez most máshogy fog alakulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!