Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen férfival? Én kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Adott egy több mint 10 évre visszanyúló kapcsolat. A fiúval egy iskolába jártunk, 14 évesen találkoztunk. Nekem első látásra szerelem volt, hamar össze is barátkoztunk. Mindig utalgattam neki, hogy én többet szeretnék tőle, de ő ragaszkodott a baráti kapcsolathoz ilyen, vagy olyan kifogásokkal. Én ezt elfogadtam, aztán 2 évre rá elkezdett furán irogatni, mintha már ő is többet szeretne. Amikor én ezt felhoztam neki, akkor folyamatosan azzal jött, hogy csak barátok legyünk, de aztán “beadta a derekát” és végül összejöttünk. A kapcsolatunk bár tapasztalatlansága miatt elég rosszul haladt eleinte, de aztán szépen összecsiszolódtunk. Egy egyetemre mentünk, össze is költöztünk, egy ideig nagyon jó volt a kapcsolat, de aztán 5 év után nagyon lelaposodtunk. Volt több hullámvölgy, de mindet megoldottuk. Aztán jött 2023, rengetek probléma, nehezség ért minket. Számos külső ok, és “elfáradás” miatt végül a különválás mellett döntöttünk. Exem folyamatosan mondogatta, hogy legjobb baráti viszonyban maradjunk meg hasonlók, meg, hogy ő nem akar elveszíteni, tudni akarja hogy mi van velem, de nekem ebből nem kellett. Hiszem, hogy volt párokból nem lehet haveri kapcsolat.

Egy ideig még beszéltünk, én próbáltam megjavítani ami közöttünk volt, de ő nem akarta, mert nem csinál hülyét magából. Így zero kontaktot vezettünk be. Ezt tartottuk is, de az előző hónapban ez megtört, találkoztunk, mint régen. Nagyon jó volt. Megbeszéltük, hogy majd még keressük egymást. De én nem akarok barátkozni vele, hanem rendbe próbálnám hozni, hiszen hiszem azt, hogy azok a problémák amik a szakításhoz vezettek azokat már megoldottuk, átgondoltuk, és ez a 7 hónap segített ebben.

Amikor írtam neki akkor találkoztunk, soha nem utasított vissza, de nem beszélgetünk alapvetően. Mit tegyek? Érdemes ezzel még bármit kezdeni? Megint én nyissak mint 10 évvel ezelőtt?

márc. 8. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Az egész olyan mintha felnevelnél alakítgatnál tanítgatnál egy pasit éveken át, hogy aztán jo férje legyen majdan másnak.

Mivel soha nem a "tanítókat"veszik el. Hanem új lap. Mikor a fiókák kirepülnek a fészekből.

Én eddig se tettem volna energiát már 14 évesen se olyanokban ahol nekem kell hordani a gatyát, meg rámászni a másikra ő meg csak belemegy es kozben ő a "férfi".

Nekem már 14 évesen is teljesen más pasijaim voltak

márc. 8. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Elejétől kezdve nem működött, csak végül belement a kapcsolatba mert mással Bem jött össze. Most szétmentetek, ismét jelezte csak barátként akar az életébe, mégis próbálkozol.

Szerinted mi szükséges, hogy végre elfogad máskepp gondolkodik rolatok?

márc. 8. 17:45
 3/11 A kérdező kommentje:
2 évvel ezelőtt eljegyzett, ő akart közös kisállatot, lakást. Nem hiszem, hogy csak barátként akart 10 éven keresztül…
márc. 8. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Vagy te jegyezted el őt inkább
márc. 8. 17:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Soha nem hoztam fel neki, mert nem hiszek a házasságban, sőt, kifejezetten tartózkodom tőle.
márc. 8. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Hát most épp nem úgy néz ki de irhatsz bármit.
márc. 8. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Doglott lovat minek megpatkolni?
márc. 8. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lehet, de előtte igazán, nagyon mélyen gondold át, van-e lehet-e jövője a kapcsolatotoknak.

Ha úgy érzed, igen, akkor állj elé (ha lehet személyesen), és mondd meg neki, hogy szeretnéd újrakezdeni vele, de többé nem megy az, hogy "külön vagytok de azért barátok". Ha szeret téged, megéri a kockázatot

márc. 8. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Vannak bizonytalan férfiak, ahol a nőnek nem árt a sarkára állni. Mesélhetnék az én páromról, de mi hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt voltunk fiatalok. (Pláne ő...)
márc. 8. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes lenne már ezt elengedni inkább. Ha ennyi év után, közös élet és eljegyzés után is inkább a külön válást választottátok, akkor később, ha jön egy eddiginél is nagyobb probléma, megint szétmentek? Azért erőlteted ennyire, mert első szerelem, első kapcsolat, de ezeknek nincs hosszútávon jövője.

25N

márc. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!