Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy olyan férfival, akinek udvarolni kell ? A nőnek kéne kezdeményezni, keresni, felszedni..stb. különben nem lesz semmi. Mindenkivel ilyen a férfi.

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 00:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Kérdésben a válasz
2022. júl. 16. 00:55
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Keresnék olyat, aki kölcsönösen érdeklődik.
2022. júl. 16. 00:56
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ hogy önhibáján kívül ilyen, vagy direkt. Az első esetben attól függne mennyire akarnám őt, a második esetben hagynám, sőt nem is foglalkozom olyanokkal akik körbeudvaroltatják magukat.
2022. júl. 16. 01:04
 4/18 A kérdező kommentje:
2 : a kérdés arra irányul, hogy kölcsönös érdeklődés esetén is ilyen.
2022. júl. 16. 01:05
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Udvaroljon neki az anyja. Van még hal abban a tengerben!
2022. júl. 16. 01:16
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

4, miben nyilvánul meg a kölcsönös érdeklődés, ha egyoldalúan el árja, hogy keressem, udvaroljak, nyalja ki a fenekét?

Férfiaknál se értem miért futnak olyan busz után, ami nem áll meg.

A kölcsönös érdeklődésben benne van, hogy kölcsönös. Se egótuning, se bohóc nem leszek. Ahogy írták, van más (sok) hal a tengerben, bőven van olyan is, aki normálisan áll a dolgokhoz.

2022. júl. 16. 01:29
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Nincs kölcsönös érdeklődés ilyen esetben, ezt szögezzük le!

Értem én, hogy nőket akarsz hibáztatni, hogy nem kezdeményeznek, de a párkapcsolat 2 emberen múlik.

Olyan pasival, akit felvázoltál semmit nem kezdenék, a nem, az nem.

2022. júl. 16. 02:16
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
A kérdező a nő , ha valakinek nem lenne világos .
2022. júl. 16. 03:43
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Én sem az alapján választok párt, hogy mennyire tud nekem udvarolni, hanem hogy mennyire szeretem meg a személyiségét meg úgy magát az embert út közben. Nekem erre már nincs energiám semelyik oldalról sem, szerintem hagynám a fenébe.

N

2022. júl. 16. 04:54
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Szakítanék, mert nem érezném viszonzottnak.
2022. júl. 16. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!