Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy olyan férfival, akinek udvarolni kell ? A nőnek kéne kezdeményezni, keresni, felszedni..stb. különben nem lesz semmi. Mindenkivel ilyen a férfi.

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 00:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Normális esetben ez kölcsönös, én férfiként is mindig hagytam azokat a kapcsolataim, ahol úgy éreztem egyoldalú a dolog. Ha a másik fél nem akar energiát fektetni megismerésembe, akkor nincs értelme.
2022. júl. 16. 06:47
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Elfelejteném. Elkönyvelem, hogy nem érdeklem, és keresek olyat, aki ki is mutatja, ha vonzónak tart.
2022. júl. 16. 07:14
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

"Mit csinálnátok egy olyan férfival, akinek udvarolni kell ?"

Én semmit.

Hagynám, hogy "udvaroljon" neki egy olyan nő, akinek ez megfelel így.

2022. júl. 16. 08:29
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, mivel nem ilyen férfit keresek.
2022. júl. 16. 08:35
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Ha nincs időd és kedves az egész videót meghallgatni arról, hogy hogy látja ezt a kérdést egy férfi, akkor kb. a 2:50-től 3:30-ig terjedő részben elmondja a lényeget, amivel nőként egyetértek.

https://www.youtube.com/watch?v=F1VTTBmzvQk&t=1s

2022. júl. 16. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára ez a férfi nem akar komoly kapcsolatot ergo nem kell neki udvarolni. Én is ilyen vagyok mégis közeledni próbálnak hölgyek és néha urak :=)
2022. júl. 16. 10:27
 17/18 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy annyit szivatták a nők hogy inkább hagyta az ismerkedést a fenébe? És megvárja azt aki valóban érdeklődik. Van az a mondás hogy nem futunk olyan szekér után ami nem vesz fel... hát most ő se fog. Nincs a fejedre írva hogy mitől vagy más, jobb/rosszabb azoknál a nőknél. Emeld meg a feneked és beszélgess vele.
2022. júl. 16. 12:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Én megerőszakolnám 🤭🤭🤭

Ti meg mind föladnátok?

2022. júl. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!