Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csodálatos lánnyal, aki egy picit gátlásos félénk eljárogatunk ide oda de nem merek én sem nála kezdeményezni mert nem tudom mit reagálna, szerintem még nem volt párja vagy várjam meg hogy ő kezdeményezzen?2023. okt. 8. 10:18
1/5 anonim válasza:
Hogy jarogattok el?
Kettesben vagy valakivel/valakikkel egyutt?
Amugy hivd el randizni, aztan tole fugg, hogy elfogadja-e vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Randin, mondjuk a harmadik után, ha látod, hogy vevő csókra.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak ketten voltunk mindig, nem beszéltük meg hogy randi csak simán jól szoktuk érezni magunkat.
2023. okt. 8. 10:29
4/5 anonim válasza:
Igen, pont az ilyen lánnyal a legnehezebb, mert nem akarod elriasztani, nem tudod, hogy mikor teszel jót vagy rosszat, és persze mivel zárkózott és félénk, az érzéseiről sem nagyon lehet vele beszélgetni. Próbáld esetleg megfogni a kezét vagy átkarolni a vállát, de esetleg el is mondhatod neki, hogy nem akarod őt megijeszteni vagy eltaszítani, de tetszik neked, és nem fogod őt lerohanni, hagysz neki időt arra, hogy fokozatosan lépjetek előre, ha ő is úgy gondolja.
5/5 anonim válasza:
3# akkor mostantól randizni hívd el. Nem eljárogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!