Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi párkapcsolataid elején melyik fél kezdeményezett és hogyan?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 19:46
1/12 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok. Egyik komolyabb kapcsolatomnál én kezdeményeztem, rá írtam messengeren aztán ment magától.
2/12 anonim válasza:
Az összes (3) párkapcsolatomnál sem én kezdeményeztem.
39f
4/12 anonim válasza:
Átlagos férfi vagyok. Igazából az lenne a meglepő, ha nem én kezdeményeztem volna.
5/12 anonim válasza:
Ahol én kezdeményeztem, mindig visszautasítás volt a vége nem kapcsolat, így minden kapcsolatomnál a másik fél (férfi) kezdeményezett.
6/12 anonim válasza:
háát elég sokat próbálkoztam az évek alatt, úgy voltam vele ha egy bejön már jól jártam :)
37 évem alatt legalább 50 nőnél próbálkoztam élőben, és társkeresőkön minimum 70-nek tutira írtam, és 70-ből kb. 20-an szóba is álltak velem.
De összesen ennyi nőből 2 az aki nem utasított vissza.
És 1 nő kezdeményezett nálam, vele 7 évig tartó kapcsolat volt. Legelső alkalommal azt hittem szórakozik :)
7/12 anonim válasza:
Nőként inkább lehetőséget teremtettem a férfi számára, hogy ő kezdeményezzen...
8/12 anonim válasza:
Mindig a férfi,vagy személyesen vagy üzenet formájában.
9/12 anonim válasza:
Mit értünk kezdeményezés alatt, hogy elhívott randira? Mert akkor az összeset a fiúk kezdeményezték.
10/12 anonim válasza:
Soha nem kezdeményezet nálam nő. Én komolyabban 3szór próbálkoztam nőknél. Meg hát a netes értelmetlen mincmancok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!