Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, elő szokott fordulni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, elő szokott fordulni, hogy amiatt nem kezdeményeztek egy lánynál mert úgy gondoljátok “túl” szép?

Figyelt kérdés
Tehát van olyan, hogy azért nem mentek oda ismerkedni, mert alapból esélytelennek látjátok a helyzetet, mert “úgyis biztos van barátja”, “tuti visszautasítás lenne a vége”?
2023. szept. 7. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
ha látom a stílusán, hogy "tudja magáról hogy túl szép", öntelten viselkedik, úgy öltözködik, akkor be sem próbálkozom, alapból nem szeretnék semmit egy ilyen lánytól. viszont ha visszafogott, aranyosnak tűnik, akkor persze, nincs veszítenivalóm.
2023. szept. 7. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Ha tetszik, megszerzem ott nyomban
2023. szept. 7. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Persze! Az esetek 80%-ában ez van.
2023. szept. 7. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Soha nem kezdeményezek, mindig nálam kezdeményeznek.

F

2023. szept. 7. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindig ez van.
2023. szept. 7. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen általában ez van.

És mivel hosszú évek során ezt sokszor megtapasztaltam így elég volt a kínos helyzetekből.

2023. szept. 7. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Én alapból gyáva vagyok a kezdeményezéshez, de aki tényleg 10/10 volt külsőre/belsőre (számomra), azoknál meg pláne nem mertem. Én egy szerencsétlen lúzernek tartom magam, egy bomba csaj mégis miért állna szóba velem, ha nálam ezerszer jobb pasit is megkaphat.
2023. szept. 7. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
ja... sajnos ez ilyen. Illetve a régi udvarlási forma jóformán nem létezik. Ahhoz túl sok az elutasítás, hogy a régi hagyományos módon történjen az ismi. A virtuális tér is bekavart az ismerkedésekbe. Mindenki ott él. Még a 60 éves korosztály is facebookot tolja. Ha egy régi képed van kint nincs nyaralásos, bulizós, utazásos fotód, akkor unalmas nyomingernek könyvelnek el.
2023. szept. 7. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, tudom a szintem. Ha nem látok elég pozitív visszajelzést, nem kezdeményezek.

Ettől függetlenül volt nálam mérföldekkel szebb barátnőm, de ő elég erősen célzott a dolgokra és ezért lett belőle a részemről is több.

2023. szept. 7. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sajnos 90% hogy el fog utasítani. :/

Volt már ilyen nekem...

2023. szept. 7. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!