Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most ők egy pár,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most ők egy pár, vagy csak ilyen jó barátnők?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Művészetek völgyén vagyunk, és nagyon megtetszett egy lány, akivel már régebben találkoztam. Próbálom röviden leírni.

Volt ma este egy filmvetítés, és úgy volt, hogy elől babzsákok és mögöttük székek voltak sorban. Mi az első szék sorban ültünk, és előttünk babzsákban két lány ült. Simán beszélgettek, és az egyik lány hangját felismertem, mi találkoztunk már művésztáborban pár éve, és akkor is nagyon bejött, de nem mertem kezdeményezni, mert 16 évesen elég félénk voltam. Egymáshoz nagyon közel volt az arcuk és úgy beszélgettek, meg egymás kezével játszottak néha, meg ilyesmi. Amikor, nevezzük P-nek, azt aki tetszik, szóval amikor ő felnevetett, akkor lettem biztos benne, hogy tényleg ő az, de tökre azt gondoltam, hogy ők egy pár. Aztán P barátnője elment mosdóba, és mikor visszajött P kérdezte, hogy semmi? P barátnője rázta a fejét, aztán elült, és mondta, hogy ha holnap sem jön meg vesz egy tesztet, de tényleg pont így. Magyarul P barátnője fél, hogy lehet, hogy terhes, de akkor ők nem egy pár. Ez azért kérdés, hogy szerintetek holnap megkereshetem P-t és megpróbálhatok valamit kezdeményezni? Vagy mi a véleményetek? Semmi nagyon intim dolgot nem láttam (csók, ölelés), csak ittak egy pohárból, meg egy cigit szívtak, de barátnők is lehetnek, a lányok szoktak ilyesmit csinálni. Amúgy a kétszer két hétig tartó “kalandunkra” (hogy ugyan abba a táborba jártunk) még mindig vissza szoktam gondolni, hogy mi lett volna ha merek kezdeményezni. És vissza gondolva is, azóta sem tetszett ennyire lány nekem. Szerintetek? 20F

2023. júl. 22. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen hippi csajok simán isznak eg,más poharából. Nyilván nem egy pár...
2023. júl. 22. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Leírva még nehezebb eldönteni a szituról.

De a beszélgetésfoszlány alapján nem.

Fiatal nőknél nem olyan eszméletlen kirívó, hogy pl. fogják egymás kezét. Belefér a barátságba.

2023. júl. 22. 03:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem egy pár, de veszíteni valód meg amúgy sincsen a csajnál.
2023. júl. 22. 04:02
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem egy pár, a mai fiatal lányoknál elmosódott már a határ, de ez még a barátság kategória.
2023. júl. 22. 08:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. És szerintetek hogyan kezdeményezzek a lánynál?
2023. júl. 22. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, köszönj rá, emlékeztesd, hogy egy táborban voltatok régen és felismerted, ha nem emlékszik rád, akkor mutatkozz be, aztán kérdezd meg tőle, hogy hogy' tetszik neki a fesztivál, vagy a film, amit vetítettek vagy akármi. Tudod, ez a bevezető smalltalk. Aztán úgyis látni fogod, hogy vevő-e a közelségedre vagy sem.
2023. júl. 22. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszii
2023. júl. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!