Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húzzam el jobbra,vagy várjam ,hogy ő kezdeményezzen?annyira gáznak érzem,hogy nőként én kezdeményezek
Van egy srác, akivel a munkahelyemen sikerült pár szót beszélnem.Elflörtölgettünk,még mindig mosolygott mikor meglátott de ennyi.Masfél hónapja nem találkoztam vele.Unalomból regisztráltam társkeresőre és szembejött velem.Igaz,ő 8 évvel idősebb nálam (én 24 vagyok) de eszméletlen szimpatikus volt már elsőre is.
Nem tudom,hogy miért flörtölt velem,de én is neki.Igaz,annyira zavarban voltam hogy sokszor nem úgy flörtöltem vissza 😅és olyan rossz hogy már nem látom.
Húzzam el a társkeresőn?olyan gáznak érzem magam ilyenkor..
Nem egy helyen dolgozunk :)
És köszönöm szépen a biztatást !!🥰
Csak azért, mert kedves veled és beszélget, még nem biztos, hogy bármit akarna tőled.
A flörtölést is félreérted.
#18 Én is/mi is cáfolat vagyunk :-) Persze nem vagyunk főnök/beosztott viszonyban, az nyilván 'necc' lenne :-D
#7 is vagyok
#23 Ha nem próbálja meg, nem fog kiderülni :-)
#24 vagyok
Ha a nők tudnák férfiként mit kell megélni, mennyi dolgot kell leküzdeni lelkileg, nem hinnétek el, milyen erősek és bátrak vagyunk. Egy szűz harmincas incel is ezerszer többet kezdeményez mint bármelyik lány.
Ezt nem oltásként írom, szuper, hogy megtetted, csak kár, hogy nem egyenlőként kezelik a két nemet.
Skacok
Tetszem neki,már máshol dumálunk
Kiderült,hogy végig tetszettem neki,csak azt hitte nem érdekel 🤣🤣
Hihetetlen
Most örülök,bár félek hogy mi lesz belőle..
#27 Hallelujah! Ezért kell mindig megpróbálni. Nehogy elmenjetek egymás mellett!
Nem hiszek abban, hogy mindig a férfira kell várni, igenis kezdeményezni kell!
#7, 9, 24, 25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!