Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Húzzam el jobbra,vagy várjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húzzam el jobbra,vagy várjam ,hogy ő kezdeményezzen?annyira gáznak érzem,hogy nőként én kezdeményezek

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel a munkahelyemen sikerült pár szót beszélnem.Elflörtölgettünk,még mindig mosolygott mikor meglátott de ennyi.Masfél hónapja nem találkoztam vele.Unalomból regisztráltam társkeresőre és szembejött velem.Igaz,ő 8 évvel idősebb nálam (én 24 vagyok) de eszméletlen szimpatikus volt már elsőre is.

Nem tudom,hogy miért flörtölt velem,de én is neki.Igaz,annyira zavarban voltam hogy sokszor nem úgy flörtöltem vissza 😅és olyan rossz hogy már nem látom.

Húzzam el a társkeresőn?olyan gáznak érzem magam ilyenkor..

máj. 21. 09:47
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Nem egy helyen dolgozunk :)

És köszönöm szépen a biztatást !!🥰

máj. 21. 11:26
 22/34 anonim ***** válasza:
Tényleg az egyetlen kifogásod, hogy nő vagy? Merjél kezdeményezni! Nem vagy te felsőbbrendű! Sem valami kivételes ember. Menj csak oda!
máj. 21. 13:57
 23/34 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert kedves veled és beszélget, még nem biztos, hogy bármit akarna tőled.

A flörtölést is félreérted.

máj. 21. 14:06
 24/34 anonim ***** válasza:

#18 Én is/mi is cáfolat vagyunk :-) Persze nem vagyunk főnök/beosztott viszonyban, az nyilván 'necc' lenne :-D

#7 is vagyok

máj. 21. 15:09
 25/34 anonim ***** válasza:

#23 Ha nem próbálja meg, nem fog kiderülni :-)

#24 vagyok

máj. 21. 15:10
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha a nők tudnák férfiként mit kell megélni, mennyi dolgot kell leküzdeni lelkileg, nem hinnétek el, milyen erősek és bátrak vagyunk. Egy szűz harmincas incel is ezerszer többet kezdeményez mint bármelyik lány.

Ezt nem oltásként írom, szuper, hogy megtetted, csak kár, hogy nem egyenlőként kezelik a két nemet.

máj. 21. 15:36
 27/34 A kérdező kommentje:

Skacok

Tetszem neki,már máshol dumálunk

Kiderült,hogy végig tetszettem neki,csak azt hitte nem érdekel 🤣🤣

Hihetetlen

Most örülök,bár félek hogy mi lesz belőle..

máj. 21. 16:01
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
Na gratulálok! Félni pedig ne félj, akkor sincs semmi, ha szakítottak! 😇
máj. 21. 16:48
 29/34 anonim ***** válasza:
55%

#27 Hallelujah! Ezért kell mindig megpróbálni. Nehogy elmenjetek egymás mellett!

Nem hiszek abban, hogy mindig a férfira kell várni, igenis kezdeményezni kell!

#7, 9, 24, 25 vagyok

máj. 22. 09:08
 30/34 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó, drukkolok nektek, hogy sikerüljön; az útra már ráléptetek, a lényeg, hogy egy legyen az irány :-)
máj. 22. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!