Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem a fogászomba. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Részleteket nem írnék, lényeg annyi hogy nemrégiben voltam fogászati magánrendelésen egy nagyjából korombeli fiatal fővárosi doktornőnél (2-3 évvel ha lehet idősebb), és teljesen levett a lábamról. Hihetetlen kedves, közvetlen, törődő volt velem, persze erre lehet azzal jönni hogy hát ez a dolga, munkáját végzi stb., de voltam már máskor, máshol is fogászaton és hát ég és föld. Nem is csak a munkája (az is kifogástalan), de az az odafigyelés, kedvesség, közvetlenség amit végig tanúsított irántam nagyon jó érzés volt. Azóta olyan fura érzésem van vele kapcsolatban, nem tudom ezt hogy fejezzem ki jól, de talán ez az a "kémia". Ha jól vettem ki nincs senkije, bár nyilván tévedhetek hisz nyilván nem kérdeztem rá telibe.

Nos, nem tudom mitévő legyek, egyfelől tudom hogy nem etikus páciensnek orvossal kikezdeni, meg talán nem is szabad(?), emellett én nagy reményt már nem fűzök senkihez és semmihez, épp elégszer koppantam. Viszont mindig ott van bennem a "mi lett volna ha" érzés.

Nem tudom, ti mit tennétek a helyemben?

2024. máj. 20. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék másik fogorvost.
2024. máj. 20. 23:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Élete során a legtöbb ember legalább egyszer beleszeret valamilyen orvosába.

Az ápolt külsejű, kedves törődő orvos és a kiszolgáltatott, szorongó páciens viszonya, adja magát.

Haza kell menni és majd néhány hónap alatt elmúlik.

2024. máj. 21. 04:44
 3/15 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyenek az asszisztenseket húzzák. Minden nő beléjük esik.
2024. máj. 21. 06:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el mégegyszer. Legalább az első 3 sort

2024. máj. 21. 07:02
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Hat ez egy fogas kerdes.

39F incel

2024. máj. 21. 08:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Fogadjunk nem tudod megdugni☝️
2024. máj. 21. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Rejts egy cetlit a szádba, hogy "Randi?", aztán menj el vizsgálatra és amikor kinyitod a szád, majd jól meglepődik...
2024. máj. 21. 08:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A 2-esnek igaza van, nekem volt egy fellangolásom egy műtős pali iránt, szintén jó személyisége mutazkozott meg műtét előtt. Rakapja az ember az érzéstelenítőt fogászaton, az altatót műtéten, az is bezavar. Aztán kb. 2 héttel műtét után lecsengett ez a fellángolás nekem. Mostanra semmit nem látok az emlékbe. És én még csak szingli se voltam, mikor ez történt.
2024. máj. 21. 09:03
 9/15 anonim ***** válasza:

*fellángolásom

*mutatkozott

*Rákapja = Ezen felül kapja

2024. máj. 21. 09:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
"de az az odafigyelés, kedvesség, közvetlenség amit végig tanúsított irántam nagyon jó érzés volt." Ez 99%ban a munka része, nem a kémia volt meg. Ápoló vagyok, ez lenne a normális, hogy kedvesen, odafigyelve, a feszültséget oldva látja el egy egészségügyi dolgozó a beteget. Sajnos elég ritka, könnyű kiégni, de egy magánrendelős fogászaton jobbak a munkakörülmények és más típusúak a páciensek is sokszor, mint egy állami, futószalagon ellátós intézményben. De ennek kellene lennie az alapnak, hogy kedves, odafigyel, közvetlen és oldja a hangulatot, pláne egy olyan beavatkozásnál, ami ijesztő sokaknak (a fogászat ilyen, az ember szájában túrkálnak, nem látja mi történik, ráadásul mindenki tud legalább 1 olyan sztorit, hogy milyen barbár fogorvosba szaladt bele).
2024. máj. 21. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!