Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a fogászomba. Mit tanácsoltok?
Részleteket nem írnék, lényeg annyi hogy nemrégiben voltam fogászati magánrendelésen egy nagyjából korombeli fiatal fővárosi doktornőnél (2-3 évvel ha lehet idősebb), és teljesen levett a lábamról. Hihetetlen kedves, közvetlen, törődő volt velem, persze erre lehet azzal jönni hogy hát ez a dolga, munkáját végzi stb., de voltam már máskor, máshol is fogászaton és hát ég és föld. Nem is csak a munkája (az is kifogástalan), de az az odafigyelés, kedvesség, közvetlenség amit végig tanúsított irántam nagyon jó érzés volt. Azóta olyan fura érzésem van vele kapcsolatban, nem tudom ezt hogy fejezzem ki jól, de talán ez az a "kémia". Ha jól vettem ki nincs senkije, bár nyilván tévedhetek hisz nyilván nem kérdeztem rá telibe.
Nos, nem tudom mitévő legyek, egyfelől tudom hogy nem etikus páciensnek orvossal kikezdeni, meg talán nem is szabad(?), emellett én nagy reményt már nem fűzök senkihez és semmihez, épp elégszer koppantam. Viszont mindig ott van bennem a "mi lett volna ha" érzés.
Nem tudom, ti mit tennétek a helyemben?
Élete során a legtöbb ember legalább egyszer beleszeret valamilyen orvosába.
Az ápolt külsejű, kedves törődő orvos és a kiszolgáltatott, szorongó páciens viszonya, adja magát.
Haza kell menni és majd néhány hónap alatt elmúlik.
Olvasd el mégegyszer. Legalább az első 3 sort
Hat ez egy fogas kerdes.
39F incel
*fellángolásom
*mutatkozott
*Rákapja = Ezen felül kapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!