Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a borderline férfi?
Csak akkor ajánlom ha te magad rendben vagy fejben lelkileg érzelmileg. És tudod megfelelően kezelni a konfliktust.
Hiába lehet akár esetleg vonzó számodra egy férfi aki borderlineos (vannak mostanában ezek issues-zok amiről lenne véleményem de most ez nem erről szól) nem véletlenül borderlineos.
Ez nem egy játék nagyon nem mind1, hogyan kezeled esetleges konfliktus helyzeteket kettőtők között, ahogy az sem sokszor mit mondasz nekik. Mert ha nem jár terápiára, de akár azzal is vannak trigger pontok amikor ki kell magából, ami minden, de a másik embernek sem jó meg a borderlineos személynek sem.
Ha megkedvel az ember valakit aki borderlineos muszáj tudnia, hogy nem lesz a kapcsolat egyszerű sőt akár több nehézséggek kell megküzdeniük, mint annak akinek nincs borderlineja.
Ami még fontos és saját tapasztalat ne akarj megmentő lenni. Nem tudnád megmenteni. Mindenki csak saját maga elhatározásával tud változni.
És csak azért, mert borderline-os ne gyere össze vele az neki se fog jól esni
Érzelmileg nagyon labilis, gyakran változik a hangulata, hol gyűlöl, hol te vagy álmai nője. Iszonyat impulzív..
Nem csak ő szenved ettől, hanem a környezete is.
Én nem vagyok pszichiáter, hogy diagnosztizáljak. De volt egy exem, aki nagyon hasonlóan működött, hát kegyetlen volt. Évek mentek el rá az életemből, nagyon szerettem. Viszont azokat a dolgokat kezelni, hogy délelőtt még minden oké, és nagyon szeret, délután meg világvége, a világ rossz, csak ő nem, és ki akar dobni, holott nem történt köztünk semmi feszkó... Ilyen emberrel én soha többet nem szeretnék együtt lenni, valamint más mentális problémával küzdővel sem.
(zárójelben megjegyzem, hogy pszichiátrián dolgozom, tehát én aztán megértem, hogy vannak nehézségekkel küzdő emberek, de otthonra csakis önmagával békében lévő, kiegyensúlyozott embert tudok elképzelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!