Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám feldolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám feldolgozni magamban azt, hogy nem erdeklem azt a lányt, aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Munkahelyen van egy lány aki nagyon tetszik nekem kulsore, próbáltam vele beszélgetni, de nem mutatott érdeklődést, kozombos volt. Minden nap latom, és egy időben megy ki ő is szünetre mint én, ilyenkor tiszta ideg vagyok belülről.

Nem merek odaulni hozzá, mert senkivel se beszel, nagyon magának való. Azt se tudni róla, hogy van e pasija...Sajnos nem járok el sehova, így egy ilyen csaj miatt hetek,hónapok óta orlodok ,ami tudom ,hogy nem normális, de sajnos ilyen van ,ha nagy ritkán megtetszik egy lany...

2024. máj. 7. 12:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Egy másik csajjal.
2024. jún. 18. 09:05
 22/25 Senior Séf ***** válasza:
75%
-Tudod, mit, Kisnyúl? Bäszd meg a fűnyíródat!
2024. jún. 26. 16:42
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, majd csak megbirkózol ezzel a problémával, ugye?😉
2024. júl. 10. 20:03
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

23. Előbb utóbb.. a jelek szerint inkább utóbb...

Bazdki, ha valakinek annyira nem vagy szimpi, hogy menekül a beszélgetésből, azt fogadd már el..

2024. júl. 11. 11:34
 25/25 anonim ***** válasza:
54%
Mindenképpen várj és semmiképp se közeledj felé. De titokban mindig nézegest, hogy a láng nehogy kialudjon benne. Elfog jönni a pillanat, amikor viszonozni fogja, meglátod. Lehet hogy egy 10-20 év múlva jön el, de az igazi szerelemnek ez nem számit.
nov. 27. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!