Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám feldolgozni magamban azt, hogy nem erdeklem azt a lányt, aki nagyon tetszik?
Munkahelyen van egy lány aki nagyon tetszik nekem kulsore, próbáltam vele beszélgetni, de nem mutatott érdeklődést, kozombos volt. Minden nap latom, és egy időben megy ki ő is szünetre mint én, ilyenkor tiszta ideg vagyok belülről.
Nem merek odaulni hozzá, mert senkivel se beszel, nagyon magának való. Azt se tudni róla, hogy van e pasija...Sajnos nem járok el sehova, így egy ilyen csaj miatt hetek,hónapok óta orlodok ,ami tudom ,hogy nem normális, de sajnos ilyen van ,ha nagy ritkán megtetszik egy lany...
Hát pedig ha nem lépsz, nem lesz belőle semmi az biztos. :D
Lehet nyitott lenne ő, csak ha ilyen zárkózott típus, azért is viselkedhet ilyen közömbösen. Kérdezd meg nem-e inna meg veled egy kávét munka után. Max azt mondja hogy nem, de legalább akkor fogod tudni hogy nincs esélyed és kész.
Jah, ha nem is beszélsz vele akkor honnan tudod nem jössz be neki? Azt várod, hogy sikítva rádvesse magát vagy mi?
Lehet le fog pattintani, de legalább elmondhatod magadról, hogy helyén volt a tököd és legalább megpróbáltad :)
Hat annyit válaszolt csak,hogy bunkonak azért ne tűnjön. Nem erőltette a beszélgetés tovabbvitelét.
Facebookon nem lehet bejelolni ismerősnek, szerintem nem is aktív azon.
Igen, külsőre tetszik nagyon :)
Te voltál az, aki ezt már vagy négyszer kiírta?
Fogadd el, hogy nem érdekled!! Megpróbáltad, nem tetszel neki. Van ez így sajnos, de el kell tudni fogadni!
40/N
8-as
Igen ő írta ki szerintem ezt párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!