Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy sportos, izmos, fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sportos, izmos, fiatal férfi mennyire várja el, hogy a párja is izmos legyen, sportoljon?

Figyelt kérdés
Szükséges ez? Vagy elég, ha nincs elhízva, és figyel az alakjára? Fontos, hogy járjanak el együtt sportolni?

2024. máj. 1. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Passz.

Nekem most 30kg plusszom van es a ferjem imad neki mindig is a telt kerek nok jottek be. De rajta nem lehet egy deka felesleg sem. 😅

Szex kozben imadja megmarkolni a fenekem a mellem a pasam puszilni mindenemet. Plane ha jo szuk ruhat veszek fel akkor mar a szemebol latom h legszivesebben leteperne.

2024. máj. 1. 12:31
 2/12 FERI BÁCSI VILLANYÓRÁJA ***** válasza:
32%
AMIKOR a Józsi az ERICSSONNÁL dolgozott, és lyukas volt a nadrágja ebéd közben.
2024. máj. 1. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy az első válaszoló írja, a férfiaknál nagy skálán mozog, hogy milyen alkatra gerjednek. Ki a vékonyra, ki a sportosra, ki a teltre. Én sportos alkatú nő vagyok, kerek fenék, formás izmosabb combok, lapos has, alacsony termet, hát rám 95%-ban sportos kondis pasik szoktak hajtani szerencsére, tehát azért alapvetően a többségüknek a szintén sportos nők jönnek be. Ez mondjuk abból is következik, hogy sok férfit/nőt alapból az motivál a kondizásra, hogy tetszeni akar az izmosoknak :D
2024. máj. 1. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Figyelj én nem szeretem ha a nő kigyúrt látszanak erősen az izmai.

A nőknek többnyire elég a nem túlzásba vitt zabálás, nagyjából egészséges étrend és akár a futás is elég.

Laposabb has kis firmás segg bőven jó.

2024. máj. 1. 14:19
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

“A nőknek többnyire elég a nem túlzásba vitt zabálás, nagyjából egészséges étrend és akár a futás is elég.”

Mármint mihez elég? 20 évesen lehet sport nélkül is feszesnek lenni, de 25 felett már nagyon meglátszik a különbség aközött, hogy sportol valaki rendszeresen vagy sem. Pl. én így 28 évesen a folyamatos kondizásnak hála még mindig full feszes vagyok és formás a seggem, de a nem sportoló barátnőimnek ennyi idősen már löttyedt és narancsbőrös a teste, akkor is, ha vékonyak, nem kell ehhez kövérnek lenniük.

2024. máj. 1. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Feltehetoen az egeszsege fontos szamara, ezert a fittebb lanyokra inkabb gerjed
2024. máj. 1. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:

maximum a feszességről van szó, de ha valaki gyerekkorától zabál, túlsúlyos legyen az 5-10 kg csak akár....az 20 évesen sem lesz feszes.

Mozgáshiány a legnagyobb probléma az embereknél.

Én azt látom, hogy ha nem is edzőterem, de ha elmegy futni, elmegy erdőbe hegyekbe sokat kirándulni az igen is ad feszes alkatot.

Nem látok annyi nőt sportolni vagy edzőterembe járni mint ahány "jó testű" van. Szóval kevesebbel is el lehet érni.

2024. máj. 1. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Vagy igen vagy nem.

(Bocs, de amilyen a kérdés, olyan a válasz...)

2024. máj. 1. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
#7 futástól meg kirándulástól senkinek nem lesz kerek segge, ezt garantálom neked xD Az, hogy te kit tartasz jó testűnek, én nem tudom, ha pl. a vékonyakat, az lehet sport nélkül is valaki, én is világ életemben az voltam, csak a kondizástól kerekedtem picit. Szóval ez csak nézőpont kérdése, ha kimondottan a fit alkatot nevezzük jó testnek (kerek feszes fenék, lapos izmosabb has, izmos combok), abból biztosan nem láthatsz annyira sokat, bár elég népszerű manapság kondizni, rengetegen járnak.
2024. máj. 1. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
az egyes egy hazug görény, vagy túlságosan elfogult a férje külsejét illetően, ami egyébként teljesen rendben van
2024. máj. 1. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!