Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos, izmos, fiatal férfi mennyire várja el, hogy a párja is izmos legyen, sportoljon?
Passz.
Nekem most 30kg plusszom van es a ferjem imad neki mindig is a telt kerek nok jottek be. De rajta nem lehet egy deka felesleg sem. 😅
Szex kozben imadja megmarkolni a fenekem a mellem a pasam puszilni mindenemet. Plane ha jo szuk ruhat veszek fel akkor mar a szemebol latom h legszivesebben leteperne.
Figyelj én nem szeretem ha a nő kigyúrt látszanak erősen az izmai.
A nőknek többnyire elég a nem túlzásba vitt zabálás, nagyjából egészséges étrend és akár a futás is elég.
Laposabb has kis firmás segg bőven jó.
“A nőknek többnyire elég a nem túlzásba vitt zabálás, nagyjából egészséges étrend és akár a futás is elég.”
Mármint mihez elég? 20 évesen lehet sport nélkül is feszesnek lenni, de 25 felett már nagyon meglátszik a különbség aközött, hogy sportol valaki rendszeresen vagy sem. Pl. én így 28 évesen a folyamatos kondizásnak hála még mindig full feszes vagyok és formás a seggem, de a nem sportoló barátnőimnek ennyi idősen már löttyedt és narancsbőrös a teste, akkor is, ha vékonyak, nem kell ehhez kövérnek lenniük.
maximum a feszességről van szó, de ha valaki gyerekkorától zabál, túlsúlyos legyen az 5-10 kg csak akár....az 20 évesen sem lesz feszes.
Mozgáshiány a legnagyobb probléma az embereknél.
Én azt látom, hogy ha nem is edzőterem, de ha elmegy futni, elmegy erdőbe hegyekbe sokat kirándulni az igen is ad feszes alkatot.
Nem látok annyi nőt sportolni vagy edzőterembe járni mint ahány "jó testű" van. Szóval kevesebbel is el lehet érni.
Vagy igen vagy nem.
(Bocs, de amilyen a kérdés, olyan a válasz...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!