Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet számítani, ha két összetört szív találkozik?
Egy barátnőm 3 hete szakított a vőlegényével akivel együtt terveztek. Költözni akartak és gyerekeket is. Mindkettőjüknek közösek voltak a célok és egymással. 4 éve voltak együtt és fél éve a menyasszonya volt, voltak problémáik, de a férfi sokat változott, kezdett minden alakulni, de azért csak-csak előjöttek a problémák pl. költözéses dolgok amik nem voltak lehetségesek még. Sok vita volt, de ennek ellenére szerették egymást.
Szakításra rá egy hétre megismerkedett egy nála 7 évvel idősebb pasival aki egy 8 éves kapcsolatból lépett ki ő is 1-2 héttel előtte. Egyikük sem tette talán még túl magát a volt párján. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy egészséges boldog kapcsolathoz túl kell lennünk az előző párunkon, meg kell gyógyulni. Mindkettőjüknek a szíve törött. Most sokat vannak együtt, velem annyira már tartja a kapcsolatot. Barátnőm már nagyon szeretne gyereket és önálló életet. Filmekben nagyon jól néz ki amikor két összetört szív egymásra talál, de a valóságban mi a helyzet?
Mennyire lehet boldog és hosszú egy ilyen kapcsolat tapasztalatok alapján? Van értelme beleugrani, vagy csak hirtelen gyógyír ez a szívünknek, és később hiányozni fog akivel terveztünk, exünk.
Barátnőm 23 éves az új férfi 30
Egyikük se lenne jó donornak! Haha!
De amúgy a valóságban, az lesz, hogy összejönnek, majd megjelenik valamelyiknek az exe, aztán vissza is megy hozzá az egyik "romantikus" arc, csak mert "jajj, mégis ő az igazi".
Rosszabb esetben egymást gyilkolásszák, a múltbeli csalódások miatt.
Ui: Minden csak a filmekben és a regényekben szép, maga az élet undorító vagy nagyon jól racionálisan is megmagyarázható okokból SZAR.
Majd ha a valóságot leírod, és nem 2 valós, több éves hosszú kapcsolatot fogsz keverni-mind életkor, mind számok tekintetében,a kamu kérdésedben akkor majd megkapod a korrekt választ.
Addig meg találgasssanak a többiek, meg gyártsák az elméleteiket, amik oly távol állnak a valóságtól mint Makó-Jeruzsálemtől.
Sosem értettem azon embereket, akiknek egyszerűbb hazudozni, meg keverni azt a bizonyost, mint sem egyenesen odafordulni a másik emberhez, és rákérdezni tisztán, becsülettel arra amit megszeretnének tudni.
Mindig az egyenesebb, de nehezebb út visz az igazságra.
További jó előadást, és találgatást.
Utolsó:
Nem teljesen értem a problémádat, az életkor és az események tekintetében. Hogyan, és főképp miért jutottál arra a következtetésre, hogy nem valós a történet? Esetleg magadra ismertél, vagy több ilyen történet is előfordulhat?
Akkor beszéljek erről a barátnőmmel, hogy gondolja át ezt az új kapcsolatot, vagy hagyjam, hogy jól érezze magát és nézzem végig ahogy később újra csalódik a férfiakban?
Esetleg megmutassam a válaszotokat?
Kicsit magamon viselem ezt, mert hasonló helyzetben voltam én is, de én nem ilyen hamar döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!