Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor jön el az a pont amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az a pont amikor a szív már nem bírja el a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon nagyon szeretem a párom és nem szeretnék szakîtani vele, hiába tudom hogy lehet jobb lenne. Viszont nem állapot az hogy mindennap rossz kedvem van, sírok, gyomoridegem van és szó szerint fáj a szívem. Plusz nyugtatókat szedek. Próbáltam már nagyon sokszor megbeszélni vele, de ő olyan amilyen. Ez van már hónapok óta. Ha nem is tapasztalatból szerintetek ez meddig fog tartani amég bírom.
2024. febr. 8. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Kinél mennyi. Nálam eddig max 3 évig tartottak a párkapcsolatok és ebből 1-1,5 év volt a szenvedés, de addig,hogy nyugtatót kelljen szedni, sose jutottam el.
2024. febr. 8. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor fog eljönni, amikor teljesen kiüti belőled a pozitív érzéseket, és már csak negatívumot tudsz hozzá társítani. Akkor gondolkodás nélkül lelépsz majd. Ez megtörténhet akkor is, ha jön egy másik pasi, aki erősebb érzelmeket kelt benned, mint a jelenlegi (és rájössz, hogy az jobb fej is)
2024. febr. 8. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg nagyon szeretheted a párod, hisz megérdemli azt a sok jót amit tőle kaptál a szorongást, idegbajt, pánikrohamot, összeteheted a két kezed, hogy van ő neked!
2024. febr. 8. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat kibír a szív,nem is hinnénk.

Nekem annyi rossz,megalázó dolog volt már az életemben,hogy többek szerint más már belehalt volna.

Itt vagyok,élek, igaz,hogy magányosan,de legalább úgy,ahogy én akarom és nem úgy,ahogy mások akarnák...

F

2024. febr. 8. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha nem leszel több, boldogabb egy kapcsolattal, csak szenvedsz benne, akkor véget kell vetni neki. Ez már nem szeretet a részedről, hanem görcsös ragaszkodás.
2024. febr. 8. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam így.

Teljesen szerelmes voltam és folyamatosan csak csalódást okozott. Hiába mondta mindenki a környezetemben hogy hagyjam el, 1 évig voltam vele és teljesen elveszítettem az önbizalmamat.

Elhitette velem hogy nekem kell otthont teremteni kettőnknek, sz@rul keresett és elhitette velem azt is hogy nekem kell mennem más munkahelyet keresni hogy jól keressek, vagy több túlórát vállalni. A végén már tele volt programokkal a barátjával akivel mindig kitárgyalták a nőket hogy milyen lehúzós pénzéhes az összes. Mindig elmesélte. Volt hogy felhívtam és kiderült hogy az ország másik végében van haverokkal és éppen pizzáznak. Nekem mindig csak panaszkodott hogy nincs pénze így elfogadtam hogy soha nem megyünk sehova, nem költ semmire és nekem kell vacsorával várnom őt. Végül elment nyaralni a barátjával.

Akkor ábrándultam ki belôle, így fájdalom nélkül megúsztam. Mert addigra már harag volt bennem csak.

2024. febr. 8. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyi, a tested ezerrel jelez, nem lehet hogy nem is szerelem/szeretet amit érzel?

Mert ilyen nincs, egyszerűen el sem tudom képzelni.

Mi a baj vele amúgy?

2024. febr. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!