Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha több alkalommal is piros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha több alkalommal is piros szív emojit küldött Fb-messengeren nekem, az lehet puszta véletlen?

Figyelt kérdés

ismerjük egymást személyesen is, aztán munkán kívül is elkezdtünk beszélgetni, csetelni.

eddig kétszer küldött szívet, mindkétszer azt mondta, hülye a Facebook, mert mellément.

először elhittem, utána már kicsit gyanús lett, nekem eddig senki nem küldött a Face-re fogva ilyet, és én sem másnak.

aztán írt még valamit, de hogy mit, nem tudom, mert kitörölte, arra is azt mondta, véletlen volt, de legalább 4 üzit küldött egyszerre, amit majdnem 5 percig írt összesen, ezt a törlésből látom, a dátum/idő ott maradt... jó, lehet ezt is benézte, de azért fura, mástól ilyet nem kaptam.

mit gondoltok?

2023. júl. 6. 22:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem mer valamit leírni, vagy direkt teszi az eszét, hogy rajta filózz és sikerrel járt!

Személyesen kellene többet beszélni és figyelni a reakcióit, a viselkedését veled szemben, mert simán benne van a pakliban, hogy így fűzöget ám.

2023. júl. 6. 22:34
 2/20 Ghgj ***** válasza:
82%
Gyerekes, még ha véletlenül is küldte a szívet, ha érdekelnéd, hagyná úgy, ahogy van. Nem szimpatikus a leírtak alapján egyáltalán.
2023. júl. 6. 22:35
 3/20 anonim ***** válasza:
42%
Ilyen óvodással nem foglalkoznék. Megmondanám, hogy akkor tiltom is, hogy ilyen véletlenek ne fordulhassanak elő.(Ha fent lennék Facebook-on, de nem vagyok.)
2023. júl. 6. 22:37
 4/20 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet tényleg nem neked akarta küldeni, hanem másnak, azért véletlen. :/
 5/20 anonim ***** válasza:
Mi méh a munkahelyi közössegi csopiban is szórogatjuk a sziveket meg szerelmes emojikat annyira nem veszi senki ezt szerelemvallomásnak mint te:D
 6/20 anonim ***** válasza:

Én is kaptam ma valakitől, nem gondolom én se, hogy belém van esve. Sőt én is küldök másoknak még azonos neműnek is, akkor most ő is értse félre?

Szinte biztos, hogy játszik veled, látja mennyire oda vagy érte, vigyázz nagyon, mert behúz a csőbe!

2023. júl. 6. 22:41
 7/20 A kérdező kommentje:

a szíveket ott hagyta, nem törölte ki, csak azt a szöveget...

ő abszolút nem gyerekes, egy 50 feletti emberről van szó, és mindig komolyan beszéltünk, sosem volt ilyen része a beszélgetéseinknek...

én sehol nem írtam, 6-os, h. odavagyok érte, semmit nem írtam arról, én mit gondolok róla vagy érzek-e bármit.

én csak megkérdeztem mi ez, mivel piros szívek voltak benne, ezért ebbe a kategóriába.

magánéletet csak snnyira érintettük, h. vhogy megtudakolta finoman, van-e valakim.

2023. júl. 6. 23:14
 8/20 anonim ***** válasza:

Kérdező szerelem kategóriában vagy!

Miért nem egyéb kérdések?🤔

Nekem mindegy, hogy mit gondolsz, teszel, de jobb lenne, hogyha inkább szemtől szemben figyelnel arra, hogy mit mond, tesz, az internet nem biztonságos pont.

50 évesen amúgy lehetne bátorsága, ha nem foglalt és nem akar átrázni!

2023. júl. 6. 23:16
 9/20 A kérdező kommentje:

6-os ahogy montam is, én eddig senkitől nem kaptam, nem küldtem, rákérdeztem pár barátomnál, ők sem.

alapvetően iszonyú bénának kell lenni, ha ennyire mellényomod.

vele már hónapok óta beszélgetek, és korábban nem volt ilyen, h. ilyet küldött.

asszem lemaradt, h. családos ember...

2023. júl. 6. 23:20
 10/20 A kérdező kommentje:
szerelm kategóriát jogosnak érzem, nem montam, h. nincsenmek érzéseim, csak nem beszélek róluk... ő meg nem mer, mivel foglalt
2023. júl. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!