Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messengeren véletlenszerűen ráírni vkire? Esélytelen ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Jaj ezt nem ide akartam küldeni jellegű üzi indítás..2018. júl. 18. 16:19
2/16 anonim válasza:
Jaj ez nagyon gáz és gyerekes, kb 13 évesek szintje. Szedd össze a tökeidet és írj rá felnőtt férfi módjára: szia, csinosnak/szimpatikusnak talállak, van kedved ismerkedni? Vagy lehet valami vicces, eredeti szöveg is kezdetnek, pl ami egy képéhez kapcsolódik. De ez a “jaj nem ide” nagyon béna, bármit csak ezt ne.
3/16 anonim válasza:
Így gáz, akkor inkább normálisan írd meg neki hogy mit akarsz. De úgy sem valószínű hogy válaszolni fog.
4/16 anonim válasza:
Hogy lehet valakire véletlenül ráírni? Szerintem ez annyira átlátszó és annyira gyerekes, hogy egyből szánalmassá teszi az egész próbálkozást.. Akkor már inkább írj rá normálisan.
5/16 anonim válasza:
Elég gáz. Most képzeld már el...
" Szia. Szeretnélek elhívni fagyizni, lenne hozzá kedved? Jaj, bocsi, nem ide akartam."
Krrrrrrrrrvagáz. Én szánalmasnak tartanám. Viszont azt becsülném, ha azt írná: "Szia, lenne kedved eljönni velem fagyizni?"
6/16 anonim válasza:
És erre milyen választ vársz?
"Miért nem ide akartad küldeni, mi a baj velem? Brühühű!"
Vagy?
7/16 anonim válasza:
Vagy:
Szia! Eljönnél velem fagyizni?
Jajj bocsi, nem ide akartam!
De jöhetsz te is!
8/16 anonim válasza:
Hopp túl gyorsan nyomtam le.. szóval igen ez gáz..
ha akarsz valamit inkàbb vàllald fel és egyenesen tedd azt.
9/16 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok. Nem pasi!
2018. júl. 18. 16:41
10/16 anonim válasza:
#9 Lényegtelen, csajtól pont ugyanolyan szánalmas, mint pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!