Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Messengeren véletlenszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messengeren véletlenszerűen ráírni vkire? Esélytelen ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Jaj ezt nem ide akartam küldeni jellegű üzi indítás..
2018. júl. 18. 16:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Akkor meg egy thirsty bitch-nek fogsz tűnni. gáz,akármilyen nemű vagy. férfitól meg nettó lúzerság,hogy még élőben se tud ismerkedni,a neten kell neki. azt hinném valami súlyosan idióta,akivel senki nem áll szóba élőben,azért erőlködik chaten.
2018. júl. 18. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Én jót nevetnék rajta :)

De ja elég átlátszó.

Szerintem légy akkor már konkrét ahogy egyik válaszoló is írta.

2018. júl. 18. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Kissé ciki, szoktam kapni ilyen üzit.

Én általában adok esélyt pár beszélgetésre.

2018. júl. 18. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmondom h sikerult megismernem egy pasit: javitotta a bringamat,ezert ismerosom lett fb-on mert ott valtottunk uzenetet h mikor vehetem at a kesz peldanyt.Felhivatalosban elment 2-2sor kb. Egyik reggel a gyerekem (2.5eves volt)smileyzott a telomon az apjaval (egyedul neveltem es irni meg nem tudott ugyh smileyztak odavissza), es sikeresen elkuldte az apja helyett a bringajavitosnak a tancolo,fejet a falba vero,majd aludni tero nyuszikat. Mire eszrevettem,mar elment az uzenet,ugyh h rairtam h ezer bocsanat,ez es ez tortent.O meg vette a lapot es irt h eleg durva lehet a gyerek lelkivilaga ha ilyeneket kuldozget es ezen elkezdtunk elcelodni,majd rendszeresen dumalgatni,kozos programot csinalni:) szoval nem lehetetlen,de a jajj veletlenul felrement uzenet tenyleg atlatszo.
2018. júl. 18. 17:35
 15/16 Italyan bankrupt válasza:
Menj fel elittársra xd
2018. júl. 18. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki rám írna, hogy "szia Józsi, vasárnap töltött káposztát főzök, várlak ebédre", aztán pár percre rá, hogy "jajj bocsi, ezt nem neked akartam küldeni", akkor vagy elolvasnám és ignorálnám a dolgot, vagy visszaírnám, hogy "oké, semmi baj" és innentől ignorálnám.
2018. júl. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!