Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátommal egy éve vagyunk együtt, együtt lakunk és a házasság is egyre gyakrabban téma a jövőre nézve.

Félre ne értsetek, egyáltalán nem vagyok “aranyásó”:D jogot tanulok, mellette pedig dolgozom, vezetem a háztartást. Közös kasszánk sincs. Amire szükségem van azt megveszem magamnak, meg én intézem a bevásárlást, tisztítószereket stb. Barátom a számlákat rendezi. Ő megkeresi a havi hét számjegyet.

Viszont néha olyan jól esne ha venne nekem egy szál virágot.. néha amikor elmegyünk valahova mindig próbálok utalni hogy ez milyen jól néz ki, az milyen jól néz ki, de sosem “veszi a lapot”. Nem kell drága dolgokra gondolni, ahhoz nem lenne képem.

Magamtól nem akarom mondani neki, hogy jól esne, ha néha meglepne valamivel, mert azzal az a bajom, hogy akkor ezek a dolgok nem szívből jönnének szerintem, hanem ilyen kényszeres ajándékozásnak élném meg.. Én szoktam neki néha kicsi ajándékokat adni, meg a munkában amikor nincs sok dolgom, néha rajzolgatok neki dolgokat kis papíron, amit otthon kirakunk a hűtőre:D

Szerintetek jogos, hogy ez kicsit furán esik? Vagy én fújom fel?

Lehet én rontottam el az elejétől fogva azzal, hogy pl a buszjegy árát is visszaadtam neki, meg ilyesmik?

2024. ápr. 22. 16:53
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
35%

49 én se értek evvel egyet.

N 32

2024. ápr. 23. 13:17
 52/60 anonim ***** válasza:
79%
50, neked is igazad van, de amikor a lábtörlő találkozik egy ilyen gonosz, f.szfej pasival, akkor garantált a kihasználás és a szar bánásmód.
2024. ápr. 23. 13:41
 53/60 anonim ***** válasza:
91%

#49, #50, #52

Mindannyiótoknak van igazsága.

Annyi a helyzet, hogy mindenkivel úgy bánnak, ahogy megengedi másoknak.

Nyilván egy szép, csinos, okos, öntudatos nő, aki válogathat, az nem szorul rá, hogy elviselje a méltatlan bánásmódot.

Természetesen senkinek nem kötelessége elviselni, csak azt mondom, hogy akinek vannak opciói és önbizalma, azt meg sem környékezik ilyen alakok.

Itt jön be az a képbe, hogy ha valaki túl naiv, kicsit nyámnyila, ezekre rácuppannak az ilyen piócák, akik totálisan kihasználják őket.

10-ből 9 esetben ez történik, nem pedig az, hogy talál egy rendes férfit, aki nem él vissza azzal, ha a nő sosem húzza meg a határokat.

2024. ápr. 23. 17:44
 54/60 anonim ***** válasza:
31%
Hát mert teljesen fölösleges.
2024. ápr. 24. 08:53
 55/60 anonim ***** válasza:
86%

Aha. Akárcsak ez a kapcsolat.

Felesleges időpocsékolás , pedig találna olyat is aki szereti.

Én is voltam benne nyakig és nem akartam tudomást venni róla.

1 évembe telt mire végre kiábrándultam, addig pedig kihasznált, kapcsolatot színlelt hogy ő megkapja amit akar.

De viszonozni nem volt képes.

2024. ápr. 24. 09:08
 56/60 anonim ***** válasza:
27%
Utalni lehet ra megas a szeretet nyelvetek figyeld meg ove milyen. Ha jol is keres. Te is kedveskeshetnel neki ha neked et az
2024. máj. 2. 09:08
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

"Nem elég hogy sokat keres és fizeti a lakhatást meg a számlákat akkor azért megy a hisztéria mert nem vesz viragot”

NEM fizeti a lakhatást és a számlákat. SE.

2024. máj. 3. 02:51
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet én rontottam el az elejétől fogva azzal, hogy pl a buszjegy árát is visszaadtam neki, meg ilyesmik?"

Hogy költöztetek össze és kinél?

Nem rontottad el, csak nem figyeltél oda, hogy ő nem viszonozza, amit adsz, és nem voltál vele kritikus.

Most veszed észre, hogy milyen ember. Meg egyáltalán, hogy vannak ilyen emberek...

Majd most észreveszed és meg fogod utálni ezek miatt.

2024. máj. 3. 03:03
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

56 hagyd ezt a szeretetnyelv dumát.

Jól esik egy virág, egy finom sütemény, egy szelet csoki, egy mozi, egy nyaralás, egy wellness hétvége , egy csinos blúz, egy parfüm.

Mindenkinek jólesik ha szeretik és nem pedig irigyelnek, sajnálnak tőle mindent.

Ez nem szeretetnyelv kérdése.

De ha létezik szeretetnyelv, akkor az enyém a buksivakarás. Vajon ez megfelelne egy palinak????

2024. máj. 3. 07:26
 60/60 anonim ***** válasza:

"Jól esik egy virág, egy finom sütemény, egy szelet csoki, egy mozi, egy nyaralás, egy wellness hétvége , egy csinos blúz, egy parfüm."

De nem mindegy, hogy 1000-es skálán 1-et és vagy 1000-et!:)

Nekem 1-et vagy inkább 0-t.

Nyaralás meg a tárgyak mínusz, mert gyűlölök utazni, meg porfogókat rakosgatni a lakásban.

2024. máj. 3. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!