Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátommal egy éve vagyunk együtt, együtt lakunk és a házasság is egyre gyakrabban téma a jövőre nézve.

Félre ne értsetek, egyáltalán nem vagyok “aranyásó”:D jogot tanulok, mellette pedig dolgozom, vezetem a háztartást. Közös kasszánk sincs. Amire szükségem van azt megveszem magamnak, meg én intézem a bevásárlást, tisztítószereket stb. Barátom a számlákat rendezi. Ő megkeresi a havi hét számjegyet.

Viszont néha olyan jól esne ha venne nekem egy szál virágot.. néha amikor elmegyünk valahova mindig próbálok utalni hogy ez milyen jól néz ki, az milyen jól néz ki, de sosem “veszi a lapot”. Nem kell drága dolgokra gondolni, ahhoz nem lenne képem.

Magamtól nem akarom mondani neki, hogy jól esne, ha néha meglepne valamivel, mert azzal az a bajom, hogy akkor ezek a dolgok nem szívből jönnének szerintem, hanem ilyen kényszeres ajándékozásnak élném meg.. Én szoktam neki néha kicsi ajándékokat adni, meg a munkában amikor nincs sok dolgom, néha rajzolgatok neki dolgokat kis papíron, amit otthon kirakunk a hűtőre:D

Szerintetek jogos, hogy ez kicsit furán esik? Vagy én fújom fel?

Lehet én rontottam el az elejétől fogva azzal, hogy pl a buszjegy árát is visszaadtam neki, meg ilyesmik?

2024. ápr. 22. 16:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
22%

10:20 “Elnéztem h kicsi a farka” mondjuk ez is egy érdekes matek, hogy nézze el ha kicsi a melled, feneked, ha nagy a hasad, stb, de ha kicsi a farka, akkor jogos dobni.

🙈

2024. ápr. 23. 10:33
 42/60 anonim ***** válasza:
91%

Mondom elnéztem!

A sz@revő, önző természete miatt hagytam el.

Bejelentette hogy megint megy nyaralni a barijával.

Nulla program volt.

Beleuntam!

2024. ápr. 23. 10:43
 43/60 anonim ***** válasza:
91%

És nem irtam ilyet h nézze el h kicsi a mellem a fenekem nagy a hasam.

Mert nem volt ilyen az alakom, és most sem.

Neki volt nagy a hasa.

A péniszméret pedig magához az aktushoz kell és igenis nem mindegy!

2024. ápr. 23. 10:44
 44/60 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként értem, meg amúgy sajnálom, nem kéne hogy nők így szenvedjenek. Csak után nem kell csodálkozni, a napi 10 farok méret kérdésen.
2024. ápr. 23. 10:52
 45/60 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj!

Ha én pasi lennék, 50 feletti, olyan vékony farokkal mint egy tampon, akkor örülnék egy 10 évvel fiatalabb, jó alakú, szép arcú nőnek. Örülnék!

Nem odajárnék kihasználni és nem hitegetném összeköltözéssel, házassággal. Nem hitegetném!

De tudod ,nyugi ,nem voltam akkora paraszt hogy közöljem vele h kicsi a farka, mamahoteles , autója sincs , nem akar elköteleződni, félti a szabadságát, és mindig minden egyes alkalommal üres kézzel jön.

Nem, nem vágtam az arcába , úgyhogy szerintem ugyanolyan hatalmas az egója, mint előttem volt…..

2024. ápr. 23. 11:03
 46/60 anonim ***** válasza:
93%

Ez a pasi teljesen kihasznál téged, egy OG aranyásó, élősködik a pénzeden, a házimunkádon, az érzelmi munkádon, a testeden, és még te aggódsz, hogy nehogy aranyásónak higgyen!

Tudod, mit? Legyél aranyásó, mert most egy utolsó lábtörlő vagy, akit szarba sem néznek, bántanak (igen, a súlyoddal kapcsolatos megjegyzés bántalmazás, meg az is, amikor azt mondja, hogy ne b.szogasd") és emellé még egy 100 forintos szál virágot sajnál tőled. Legyél aranyásó, ne adj neki semmit, költs minden pénzt magadra, ne szolgáld ki, ne főzz rá és ne takaríts! Rendeljen magának, meg fogadjon takarítót, meg verje ki magának. Az ilyen nem érdemel nőt.

Huh, de fel.asztam magam ezen a világi kreténen! A legrosszabb férfi fajta az ilyen! Remélem, egyedül pusztul meg és nem szaporodik.

2024. ápr. 23. 11:10
 47/60 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor jó tovább szenvedést...
2024. ápr. 23. 11:52
 48/60 anonim ***** válasza:
Ti egymás ellentétei vagytok. Ez mágneseknél ugyan vonzalmat jelent, de embereknél...
2024. ápr. 23. 12:12
 49/60 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos így működnek .

Aki tele van önbizalommal, önző , az után epekednek a pasik és igenis a tenyerukön hordozzák. Képesek áldozatokat hozni, képesek még kondiba is elmenni sőt még főzni is. Túlórázni ,hogy teljen a nyaralásra.

Aki meg meghunyászkodik , kiszolgálja a palit, azt egyszerűen leuralják, nem értékelik.

Mert biztos! Mert mindig ott van! Úgyis mindig megfőz, úgyis mindig takarít, úgyis mindig szexel hiszen meg akar felelni.

2024. ápr. 23. 12:19
 50/60 anonim ***** válasza:
81%

#49 Ez azért nagyon nem így megy...

A feleségem pl. egyáltalán nincs tele önbizalommal. De ettől függetlenül szoktam főzni (jobb is vagyok benne, mint az átlag és szeretem is csinálni), de még takarítok, mosogatok, mosok is teljesen egyedül is. :D Sőt, a lagzit is kifizettem az általam külön félretett pénzből, ami mellett ott volt a közösen félrerakott pénz is, de így ahhoz nem kellett nyúlni (azt felhasználtuk később autóvásárlásra).

Hidd el, nem az a probléma, hogy mit teszel meg, hanem az, hogy milyen embernek teszed meg.

2024. ápr. 23. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!