Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz a barátom semmit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátommal egy éve vagyunk együtt, együtt lakunk és a házasság is egyre gyakrabban téma a jövőre nézve.

Félre ne értsetek, egyáltalán nem vagyok “aranyásó”:D jogot tanulok, mellette pedig dolgozom, vezetem a háztartást. Közös kasszánk sincs. Amire szükségem van azt megveszem magamnak, meg én intézem a bevásárlást, tisztítószereket stb. Barátom a számlákat rendezi. Ő megkeresi a havi hét számjegyet.

Viszont néha olyan jól esne ha venne nekem egy szál virágot.. néha amikor elmegyünk valahova mindig próbálok utalni hogy ez milyen jól néz ki, az milyen jól néz ki, de sosem “veszi a lapot”. Nem kell drága dolgokra gondolni, ahhoz nem lenne képem.

Magamtól nem akarom mondani neki, hogy jól esne, ha néha meglepne valamivel, mert azzal az a bajom, hogy akkor ezek a dolgok nem szívből jönnének szerintem, hanem ilyen kényszeres ajándékozásnak élném meg.. Én szoktam neki néha kicsi ajándékokat adni, meg a munkában amikor nincs sok dolgom, néha rajzolgatok neki dolgokat kis papíron, amit otthon kirakunk a hűtőre:D

Szerintetek jogos, hogy ez kicsit furán esik? Vagy én fújom fel?

Lehet én rontottam el az elejétől fogva azzal, hogy pl a buszjegy árát is visszaadtam neki, meg ilyesmik?

2024. ápr. 22. 16:53
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
77%
Melyik szavaiból, amikor azt mondja, hogy ne bsztasd?😅 Már bocs, de szépeket mondani lehet bárkinek, pláne ha érdeked van benne, neki pl elég kényelmes, hogy otthon ül egész nap, de te takarítasz ki még este, lol. Kérdező, én is nagyon szeretlek☺️ Alig várom, hogy itt legyél😊 (És elmosogass.)
2024. ápr. 22. 19:58
 32/60 anonim ***** válasza:
74%

Mert zsugori.

És hidd el, nem fog változni.

2024. ápr. 22. 20:54
 33/60 anonim ***** válasza:
93%

Úristen, ez borzalmas helyzet, a kommentjeid meg tovább rontják a képet... Te most vele vagy mert vélt vagy valós szeretetet érzel köztetek, de hogy én otthagynám, az tuti. :D Mi több, én össze se jönnék vele, csak más alapokon. Ő viszi a háztartás, sütés-főzés felét természetesen. Sőt, ha ő otthonról dolgozik, én meg egyetemre járok meló mellett, akkor ő vinné a háztartás 80%-90%-át, ez nem is kérdés. És én kerek perec megmondanám, hogy mi a tökért nem adtál még virágot? De persze nekem teljesen más a személyiségem, mint neked, meg más személyiségű férfiakhoz vonzódom, mint te. A házasságomban a férjem süt-főz egyedül, mert én nem szeretek, ő szeret. Én nem is tudok, ő tud is. Én takarítok persze, de ő is takarít. És közös kasszán vagyunk az esküvő óta. 5 éve vagyunk együtt.

28/N

2024. ápr. 22. 21:22
 34/60 anonim ***** válasza:
83%

Az egész kérdésed leírásából süt, hogy te azt hiszed hogy pofátlan lennél ha kapnál valamit és elfogadnád.

Bocsi, de a zsugori, sóher férfiak pont ilyen nőkre hajtanak…. mert egészséges önbizalommal rendelkező nő elhajtaná az ilyeneket!

Akiknek alacsony az önértékelésük és azt hiszik hogy nekik semmi szép, semmi jó nem jár az életben, vonzani fogják az ilyen szemét garasoskodó palikat.

Próbálj meg inkább elmenni pszichológushoz, mert ha belül helyrejössz, lesz akkora önbizalmad hogy végre ki mered majd mondani hogy neked ez a pali nem jó, igenis vannak igényeid, szükségleteid és bátran fogsz elfogadni egy parümöt, egy szép táskát vagy egy márkás farmert is és nem egy szál virág miatt fogod magad szégyellni.

A pasid szégyellheti az irigy pofáját hogy nem képes nyújtani semmit, kiadni a markából 3 Ft-ot se rád.

Azért tudom ezt kottára pontosan mert ugyanilyen voltam. Nem volt önbizalmam.

35 felett rájöttem hogy többet érek mint h egy fagyit is kifizettessen velem egy férfi.

Bátran elfogadok mindent ami jó és semmilyen lelkiismeretfurdalásom nincs.

Kidobtam egy olyan pasit akitől egy szelet csokit sem kaptam soha, mert kiábrándítóan irigy paraszt volt velem, biztos hogy sosem érzett irántam semmit, és most olyan férjem van aki szeret és nem sajnál tőlem semmit.

Hol egy mekibe visz, hol egy arckrémért megyünk Pestre mert csak ott lehet kapni, elvisz nyaralni, és igen be is fizeti!,és soha nem látom rajta hogy sajnálna tőlem bármit is. Sőt!

Azt mondja tegyem félre a fizetésemet, hagyjam bent a számlámon.

Már egyáltalán nem érdekel hogy ki hogy vélekedik rólam , ki mit gondol, majd szégyelljem magam , mert kaptam egy autót?

Miért? Nem lennék attól jobb ember ha egy irigy emberrel élnék, aki elvárná hogy dolgozzak, vigyem a háztartást egyedül meg a gyereknevelést és gondoskodjak róla, cserébe a nagy büdös semmiért.

2024. ápr. 22. 22:35
 35/60 anonim ***** válasza:
46%
7# el teljes mértékben egyetértek. Leírta a tutit.
2024. ápr. 23. 07:03
 36/60 anonim ***** válasza:
56%

Szeretetnyelv….

Aha , nekem meg a buksi vakarás a szeretetnyelvem, elég lesz egy pasinak ? 😂😂😂

2024. ápr. 23. 07:21
 37/60 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van.. A kapcsolatnak nem akarok véget vetni, mert inkább lenyelem ezt az apróságot, mint hogy emiatt legyen vége.. De mégis, hogy tudnék egy év távlatából ezen változtatni? Azt sem akarom, hogy aranyásó valakinek nézzen és dobjon.

Lehet én vagyok a ludas ebben egyébként. Túlságosan próbálok neki megfelelni. Most is épp fogyókúra-projekt van mert már párszor elsütötte, hogy az exe mennyivel vékonyabb volt (most vagyok 50kg)..

2024. ápr. 23. 09:44
 38/60 anonim ***** válasza:
93%

37. “Most is épp fogyókúra-projekt van mert már párszor elsütötte, hogy az exe mennyivel vékonyabb volt (most vagyok 50kg)..”

Hát ha ez így áll, akkor inkább menekülni kéne tőle. Ez nem igazán tűnik egy korrekt, és kellemes kapcsolatnak.

2024. ápr. 23. 10:01
 39/60 anonim ***** válasza:
76%

Ahha!

Ez mondom, pont hasonlít az exemre.

55 kiló voltam akkor ,és úgy szólt a dícsérete, hogy nagyon jó alakom van, pont így jó, maradjak is így, mivel mondtam neki hogy szerintem hiányzik rólam 5 kiló, azt mondta isten ments, ez pont jó.

De nem egy hibátlan ember volt ő , hogy patika mérlegen mérje a dekáimat, hanem nagy hasa volt!

Nekem nem esett jól, hogy akkor tartanom kell ezt a súlyt örökre, különben nem fogok neki tetszeni, amúgy is csak a külsőmet nézte….

Nem akarod hogy aranyásónak nézzen!

Ez a baj!

Ez a te félelmed.

Ki nem sz@rja le hogy ő mit gondol, amikor őt nem érdekli hogy neked mi esik rosszul??????

Tedd már mérlegre kettőtöket!

Ki akar jobban megfelelni, ki az aki fél hogy mit gondol a másik?

Te teszel bele több áldozatot és a lelki egészséged sokkal nagyobb áldozat lesz hosszútávon.

Kidobnám…..

Én már rengetegszer meg fizettem a tanulópénzt mert olyanokkal voltam kapcsolatban akiknek meg akartam felelni.

Elnéztem h kicsi a farka, elnéztem hogy nincs egy program sem, elnéztem hogy mással megy nyaralni, elnéztem hogy csak szexelni és enni jön hozzám, elnéztem mindent és még én féltem hogy nem vagyok elég jó neki…….még én féltem szóvá tenni hogy jólesne egy szál virág!

Kinyílt a szemem, nem tudom hogyan , de a tesóm is rengetegszer mondta hogy nem nyújt semmit, mamahoteles , sz@revő és csak kihasznál….

Neked is kéne olyan nővér aki kinyitja a szemed.

2024. ápr. 23. 10:20
 40/60 anonim ***** válasza:
93%

Meg fogyókúra projekt….

Hallod!

Szólj neki hogy te meg az Arnold Schwarzenegger testű férfiakat kedveled úgyhogy indulhat a projekt!!!

Napi 2 óra edző terem , fehérje evés és Arnold magának dobta össze a kaját, nem egy pipi szolgálta ki!!!

2024. ápr. 23. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!