Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a pasi? Mire véljem? Ráadásul a pasi 40 körüli
Ezt a férfit nem érdekled.
Te próbálsz jeleket belelátni a semmibe és ezeken aztán kombinálni.
Elbambult, avagy tetszel neki. Nem egy rakétatudomány.
Mi a célod a kérdéssel, ha neked van párod?
Nem értem miért csinálja ezt?
Én úgy gondolom jóba vagyunk semmi rosszat nem teszek és olyankor jön ez hogy nem köszön stb néha úgy érzem baja van velem máskor nem persze fontos valamilyen szinten ez a dolog mert a párommal jóba van és általában akivel ő jóba van én is amúgy se szeretek emberekkel rosszba lenni
#3: olvastam a kulcsszavakat, köszi. Csak a kérdező fejében vonatkozhatnak azok arra is, amit a 40-es pasi viselkedésében lát...
Kérdező, szerintem ne láss bele többet, mint ami, és ne érdekeljen, ha nem köszön épp rád. Nem kell másoknak megfelelni akarni, és attól tartani, hogy bárki haragszik rád, ha nem csináltál semmit. Amíg pedig ott a párod, végképp ne érdeklődj a pasi iránt, akinek ráadásul szintén van valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!