Bejelölt facebookon az a fiú akit látásból ismerek mert itt lakik a környéken, ráadásul nagyon tetszik az álom pasim, ilyen szépet még sose láttam. Mit csináljak, hogy rám írjon?
Hmm... tehát azért, mert más pasi nem reagált, biztos ő sem fog.
Érzek itt némi logikai bukfencet.
Mindazonáltal megértem a problémát. De érdemes elgondolkodni még azon is (önismereti kérdés), vajon tényleg azért nem írsz rá, mert a korábbi, ettől a pasitól teljesen független események nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna,
vagy
esetleg más miatt, pl azért, mert félsz a választól?
Vagyis: Mi tart vissza valójában?
Kicsit úgy tűnik, mintha nem akarnál kockáztatni, és a bizonyosságot keresnéd. Kétségkívül jóval megnyugtatóbb (és kényelmesebb), ha ő keres.
Ha tetszel neki, hidd el, a szia mizu-ra is visszaírna.
Ha nem tetszel neki, akkor meg teljesen mindegy, mit írsz.
De ha egy kicsit kreatívabb akarsz lenni, más szöveggel is ráírhatsz. Pl.:
Szia! Téged szoktalak látni az xy helyen, ugye? - utalva arra, hogy honnan ismeritek egymást.
(Nyilván nehéz konkrét tippeket adni a körülmények imseretének hiányában)
Előző válaszadóhoz kapcsolódva igen, én is úgy írnék rá, hogy "szia, te vagy az, akit xy helyen szoktam látni?" Ekkor a srác látja, hogy feltűnt neked, és hogy foglalkozol vele, mivel ráírtál kíváncsiságból. Ennyi bőven elég kell legyen egy fiúnak, hogy visszaírjon (én legalábbis tuti, hogy visszaírnék)
Ha meg nem ír vissza, mégis mit veszítesz? Annak is van jelzés értéke, hogy oké, akkor nem kell keresned vele a kapcsolatot.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!