Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bejelölt facebookon az a fiú...

Bejelölt facebookon az a fiú akit látásból ismerek mert itt lakik a környéken, ráadásul nagyon tetszik az álom pasim, ilyen szépet még sose láttam. Mit csináljak, hogy rám írjon?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha ő kezdeményezne. Nem sokat elérhető messengeren, sőt inkább nagyon keveset. Én nem fogok ráírni mert eddig amelyik pasira rá írtam egy szia van kedved beszélgetnivel, nem írtak vissza. Tippek? Tényleg nagyon tetszik. Ha ő is akarja és úgy alakul a dolog szívesen elmennék vele sétálni a városba kettesben. Megihatnák valamit. Ilyesmi egyenlőre, nem akarok nyomulni, de ő tényleg az a nagybetüs lehetőség.

2023. dec. 13. 04:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Legalább annyit egyenlőre, el szeretnék érni, hogy beszélgessünk.
2023. dec. 13. 04:24
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen szövegre nehéz válaszolni, hogy van kedved beszélgetni, ilyen mesterséges, akár kellemetlen hatású is lehet. Valami olyannal lehet,hogy kérdezel valamit amit tudhat és spontán akkor hat, pl. Környékén lévő rendezvény, ha pl. számítógépekkel foglalkozik akkor olyasmit.
2023. dec. 13. 04:45
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Dobj pár like-ot a képeire, ha ő is likeol-gat utána ráírhatsz, nem lesz ciki.
2023. dec. 13. 05:07
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
A szó amit keresel nem az egyenlőre, hanem egyelőre...szívesen!
2023. dec. 13. 06:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha rak ki új képet hozzá szólok neki, hogy jó lett.
2023. dec. 13. 08:37
 6/7 Psycho ***** válasza:

Hmm... tehát azért, mert más pasi nem reagált, biztos ő sem fog.

Érzek itt némi logikai bukfencet.

Mindazonáltal megértem a problémát. De érdemes elgondolkodni még azon is (önismereti kérdés), vajon tényleg azért nem írsz rá, mert a korábbi, ettől a pasitól teljesen független események nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna,

vagy

esetleg más miatt, pl azért, mert félsz a választól?

Vagyis: Mi tart vissza valójában?

Kicsit úgy tűnik, mintha nem akarnál kockáztatni, és a bizonyosságot keresnéd. Kétségkívül jóval megnyugtatóbb (és kényelmesebb), ha ő keres.

Ha tetszel neki, hidd el, a szia mizu-ra is visszaírna.

Ha nem tetszel neki, akkor meg teljesen mindegy, mit írsz.

De ha egy kicsit kreatívabb akarsz lenni, más szöveggel is ráírhatsz. Pl.:

Szia! Téged szoktalak látni az xy helyen, ugye? - utalva arra, hogy honnan ismeritek egymást.

(Nyilván nehéz konkrét tippeket adni a körülmények imseretének hiányában)

2023. dec. 13. 11:04
 7/7 anonim válasza:

Előző válaszadóhoz kapcsolódva igen, én is úgy írnék rá, hogy "szia, te vagy az, akit xy helyen szoktam látni?" Ekkor a srác látja, hogy feltűnt neked, és hogy foglalkozol vele, mivel ráírtál kíváncsiságból. Ennyi bőven elég kell legyen egy fiúnak, hogy visszaírjon (én legalábbis tuti, hogy visszaírnék)

Ha meg nem ír vissza, mégis mit veszítesz? Annak is van jelzés értéke, hogy oké, akkor nem kell keresned vele a kapcsolatot.

21/F

2023. dec. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!