Facebookon ti felveszitek a főnököt? Műszakvezető, én operátor vagyok. Az a helyzet hogy tetszik kicsit, nem tudom hogy szingli e. :) Gondoltam felveszem ismerősnek.
Dehogy is. Főnök meg beosztott között sosem lehet barátság, hacsak nem rokonok, vagy régebbről barátok valahonnan.
Ha itt ismerted meg kockázatos túl jóban lenni vele. Volt olyan kollégám, akit kikezdtek a többiek, mert szeretett beszélgetni a főnökkel, mint bárki mással, aztán a főnök hálából kirugta...
Nem.
Főnökkel kezdeni nem túl jó ötlet. Bár ha úgysem akarsz ott maradni, akkor hajrá.
Ismertem valakit, akinek a főnökével naaaagy barátok lettek. Két szingli nő, és tényleg naaaagy barátok. Aztán a főnök valamiért összeveszett vele, és első adandó alkalommal ki is rugatta a legnagyobb szarban, csak még előtte jól megszivatta.
Nem tudom, hogy jó-e a mukahelyet kavarni a magánélettel, persze van, amikor az elveket felülírja az élet. :)
Nem. Sőt, direkt be van állítva hogy ne tudjanak jelölni, és a nevem is oroszul van kiírva.
Munkatársak ne jelöljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!