Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nagyon tetszik egy pasi, de félek bármit is lépni, mert biztosan nem vagyok az esete?
Honnan ismered?
Vannak közös programok, találkozások, lehetőségek?
Azt értjük, hogy tetszik, de a helyzetetekről semmit nem írtál, ami információ lehetne a tippekhez.
Én biztos, hogy nem kezdeményeznék egy pasinal, nem azért, mert elitelendo, hanem azért, mert ha tetszem neki akkor mutassa ki konkrétan, vagy hívjon el randira.
Amúgy ha ő nem adta a jeleket akkor nem hiszem hogy bejosz neki. (Bár ki tudja, hogy észrevetted-e volna...)
Vagy ha ugyanolyan bátortalan, önbizalomhianyban szenved, mint te szerintem az meg rosszabb.
Arra alapozom mindezt, mert szerintem az élet bármely területén ugyanolyan nyuszi, aki várja, hogy tanáccsal lássák el, vagy arra, hogy majd te helyette megoldod és mivel neked ugyanez a probléma nem fog működni.
Tudom, túl toltam de akk is így gondolom, én nem kezdeményeznék. De te tudod.
Nemtudom miota van ez igy es hogy milyen gyakran talalkozol vele.
Ha sokszor talalkozol vele, minel feltunobben szemezz, ha eszreveszi, akkor mosolyogj egy kicsit.
Latom, hogy neked nagyon kell, igy neked kene lepni.
Aztan majd kiderul hogy lesz-e valami.
Akinek beteljesuletlen kamasz szerelme volt, az masok ugyse fognak megerteni. Szoval ne halgass masokra.
Aki tetszik es nagyon kell, azt egyik felnek lepnie kell. Mert kulonben evekig nezhetitek egymast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!