Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszik egy volt osztálytársam?
Volt egy idő amíg osztálytársak voltunk, hogy teljesen odáig voltam érte, pedig soha nem is beszéltünk az évek alatt. Aztán ez az érzés elmúlt, de most valamiért megint előtört belőlem.
Nem is értem miből fakadhat megint ez az egész. Nem tudom mit tehetnék ellene, hogy elfelejtsem, hiszen már kb semmi esély nincs rá hogy valaha is legyen köztünk valami. Nem hiszem hogy az általam érzett szimpátia valaha is kölcsönös lett volna.
Szóval segítsetek mi tévő legyek hogy kiverjem a fejemből? Már 1 hete minden gondolatom körülötte forog, és ettől kivagyok már teljesen.
20/l
Magam se tudom🤷🏽♀️ Nagyon fura lenne ha csak úgy a semmiből ráírnék, főleg úgy hogy soha nem is beszéltünk. Meg én amúgy sem vagyok ilyen kezdeményező típus. Az lenne a legjobb ha elfelejteném
Bonyolult ez az egész
Nem is ismered, hiszen még csak nem is beszélgettetek.
Te egy ideálképet kergetsz, amit a külseje alapján elképzeltél róla.
Valójában nem létezik.
Keress kapcsolatot, barátkozz, végy részt programokon, azok majd kimossák a fejedből ezt a gyerekséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!