Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy különböztetitek meg az erös vonzalmat a szerelemtől?
A vonzalom csupán testi.
A szerelemnek pedig csak egy kis szelete a testiség.
Ha az adott személyre gondolsz, miről szoktál fantáziálni?
Szex, összebújós esték, közös jövő, közös programok?
Ha (szinte) kizárólag szex, akkor nem hinném hogy szerelmes vagy.
Akihez csak vonzódom, az nem érdekel. Pl ha tetszik egy kollega, de felmond es elment a cégtől, másnap már arra se emlékszem, létezett e valaha is.
Vagy pl tetszik vki aki rám se hederít, kb addig se jutok el, hogy a neve érdekeljen egyáltalán.
Akkor kezdek csak érezni, vagy érzelmileg nyílni, ha viszonzott.
És amilyen mértékben viszonoz én is csak úgy érzek. Pl aki csak használgat vagy kihasznál, az mellett mindig keresek mást aki a barátom is lesz.
Utolsó, teljesen egyet értek. Bár nekem a rózsaszín köd fellángolás, ami 20-ból 19-szer szerintem el is múlik és amire ritkán lehet mondjuk egy élethosszig tartó kapcsolatot felépíteni.
Ellenben, ha azért szereted a másikat, aki és nem azért, amit beleképzelsz vagy ami lehetne, az egy nagyon biztos alap egy kapcsolathoz és számomra sokkal többet ad egy ilyen kapcsolat, mint egy 1-3 évig tartó rózsaszín ködös, stresszelős valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!