Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudsz felejteni egy nőt, ki tudsz szeretni egy nőből csak azért, mert foglalt?
Figyelt kérdés
Hogy kell?2024. márc. 20. 12:13
11/16 anonim válasza:
aminek nincs viszonzása azt el kell fogadni.. falba verheted a fejed , ugrálhatsz kiabalva mint egy kis gyerek de a másik szemelyt ez hidegen hagyja.. ezért nem kell megragadni ha valoban eselytelen barmi is a masik felel.
12/16 anonim válasza:
#10! Ne félj, élj!
Én ha újra kezdhetném, korábban bevállaltam volna a babát. Fölösleges volt az én esetemben arra várni, hogy majd nagy szerelemből lesz. Szerelem még jöhet 80 évesen is, de gyerek akkor már nem. Köszönöm a jókívánságokat! Remélem, minden rendben lesz.
13/16 anonim válasza:
Az idő mindenre gyógyszer. Valamint nekem az is szokott ilyenkor segíteni, hogy csokit, chipset stb. eszem, sört iszom, tippmixezek, olvasok, szóval olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek. Nekem ezek is sokat segítenek.
14/16 anonim válasza:
ha 1 xer talalkoztam vele akkor max 2 hét és elmulik.. utána hiaba keres mert megmarad bennem az az erzes hogy lexart .. az a no akinek be jossz az akkor is keres ha van valakije mert fel hogy mase leszel es ezt elakarja kerulni.. aki nem keres ott nem volt semmi oszinte erzelem !!
15/16 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, van olyan, hogy hűség pl. egy hazasságban.
2024. márc. 21. 07:52
16/16 anonim válasza:
15. ja mert ha gyuru kerül az ujjara akkor hirtelen husegese valik ? ne viccelj. Amugy mindenkinek van egy lelki társa a nagy világban és nem mindig azzal lesznek parkapcsolatban aki ennek megfelel, aztan amikor veletlen talalkoznak akkor koppan az ember hogy még sem jol valasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!