Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két foglalt ember egymásba szeret, de nem vallják be egymásnak mert próbálják elnyomni, attól még mások észrevehetik ami kettejük között van?
Próbáltam érthetően de röviden megfogalmazni a kérdést.
A két foglalt vagy akár házas ember között érzelmek alakulnak ki, de úgy tesznek mintha csak barátok lennének. Nem vallják be egymásnak, hogy szerelmesek lettek, mert próbálják elnyomni és nem akarnak hűtlenek lenni de látják a másikon, hogy az érzés kölcsönös. Annyit beismernek egymásnak, hogy sokat jelentenek egymásnak, fontosak egymásnak de tovább már nem mernek lépni.
A kérdés: vettél már észre ilyen szituációt a környezetedben, hogy gyanús volt neked két ember akik küzdenek az érzéseikkel? Miből vetted észre?
A másik kérdés azoknak szól, akik maguk megtapasztalták ezt. Mit szerettél meg a másikban? Küzdöttél ellene? Milyen jelek alapján sejtetted, hogy a másik személy is szeretett? Hogyan lett végül vége?
Elítélő, átkozódó válaszokra nem vagyok kíváncsi, kérlek titeket csak a fenti kérdésekre válaszoljatok!
Tizenvalahány éves voltam, amikor egyszer a szomszéd félmeztelenül flangált és a jóval idősebb házas & gyerekes szomszédnő rá csorgatta a nyálát, rögtön leesett, hogy ebből kekszelés lesz és mondtam anyumnak, hogy:
Figyeld meg, hogy szeretők lesznek!" Anyum meg vissza azonnal, hogy:
" Jaj, dehogy félreértelmezted, te még nem tudhatod ezt!"
Erre fel nemsokára rá kiderült, hogy szeretők lettek. :D
Észre lehet venni egykönnyen, de komolyan.
(Tudom nem kértél tanácsot, de ha legalább az egyikőtöknek van minimum egy gyereke, akkor ne legyetek hűtlenek, bár gyerek nélkül se kellene, mert házasok vagytok másokkal. El lehet ezt kerülni, mint pl. felmond az egyik, más részlegre kéri magát, nem tartja a kontaktust egymással, inkább a házasságra koncentráltok, hogy min kéne javítani. Talán több odafigyeles kellene a társaktól, randik és ilyesmik, ha nem segít semmi, akkor válj el inkább és ő is, aztán lehettek együtt. De hidd el, ha szeretők lesztek és végül együtt is lesztek nem fog működni a kapcsolat, mert mindig egyikőtökben legalább benne lesz, hogy hűtlenek voltatok és nem fogsz/fogtok tudni egymásban megbízni!)
1-es, köszönöm, ezek tényleg normális, logikus tanácsok, valószínűleg így is lesz.
2-es, szeretném megkérdezni, hogy milyen viselkedése volt a másiknak vagy milyen jelei, amikből arra következtettél, hogy kölcsönösek az érzések? Vagy csak érezted, mintha tudtad volna? Mert ezzel én is így vagyok, mintha érezném rajta. És hogyan tudtad meg évek múlva, ő vallotta be?
Jelenleg pont ilyen helyzetben vagyok.
Gyerek és házasság nincs egyik oldalon sem, "csak" kapcsolat. Nekem 10 éves, neki 5 talán.
Szerelmes ugyan nem még vagyok az illetőbe de valami iszonyatos vágyat érzek iránta.
Próbálom tartani magam és minél jobban elnyomni az érzést, de iszonyat nehéz.
Sokszor vagyok olyan állapotban, hogy ha akkor éppen betalálna nem sokat gondolkoznék...
Na de, hogy a kérdéseidre is válaszoljak.
Én még ilyet nem igazán vettem észre az ismeretségi körömben, de hasonló már volt többször is amit az 1-es említett, hogy idegeneken valahogy hamarabb észreveszi az ember a jeleket :D
Egy idegen miatt mi is kerültünk egyszer érdekes szituációba aki azt gondolta egy pár vagyunk, viszont a közvetlen környezetem, a barátaim nem sejtenek semmit.
Hogy mit szerettem meg benne fogalmam sincs, nem is az én esetem és még fiatalabb is pár évvel...
Azt sem tudom konkrétan megmondani mi alapján vettem észre, hogy ő is hasonlóan érez.
Egyszerűen csak érzem, annyira erős köztünk a kémia, hogy nem kérdés számomra.
33/N
Sokszor nézett amikor nem figyeltem, es ha visszanéztem elkapta a tekintetét,
Volt hogy csak ugy spontán megölelt,
Néha mikor találkoztunk nehezen váltunk el, es ahogy tavolodtunk, többször visszanéztünk.
Mindig is láttam a szemében valamit, ami nem puszta vágynak tűnt, mégis igyekezett távolságot tartani.
Sok évvel később ő mondta el, "hogy velem fokozatosan alakultak ki érzelmek"
2
Már kB. 2 éve szenvedek emiatt. Azt, hogy kölcsönös-e hetente másként gondolom, de hajlok afelé, hogy igen... Mi még csak nem is beszéltünk soha, csak köszöngetünk, bár nagyon szeretném, csak.. Hát nem olyan a szitu, kivéve ha rányomulnék, de az nem én lennék, még független nőként sem,nemhogy 2 gyerekes feleségként.
Bocs, tudom hogy ez nem válasz a kérdésedre.
Arra azt tudom mondani, hogy igen, kívülálló is észreveheti pl egy munkahelyen ha 2 másik ember között megvan a kémia. Határozottan igen, de csak ha interakció is van, enélkül csak akkor ha kimondottan figyeli vki az ilyen párosokat, pl egymásra pillantás, mosoly, hangsúly, ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!