Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérte hogy bele szeressek, erre eldobott.. mit tegyek?
Ha téged komolyan érdekel, kérd meg, hogy jöjjön el a városodba egy pár napra.
Ha nem hív meg és nem jön, vége.
Szerintem is csak szórakozott veled. Jól esett neki akkor épp valakivel elütni az idejét. Messze laktok egymástól, lehet annyira be se jöttél neki, csak épp te voltál kéznél.
Lehet volt barátnője, lehet időközben ismert meg valakit. Lényegtelen. Felejtsd el őt. És keress olyat aki elérhető számodra. :)
Ez megtörténik, mert szinte mindenkinek elég a neten irogatás. Ilyen világot élünk. Illúziókba ringatják magukat emberek és azt hiszik, hogy a valódi emberi interakciók kihagyhatók csak a chat-eléssel.
Egy nagy hazugság az egész netes ismerkedés. Mindenkinek kell ez a lecke valószínű.
Pont a net az egyik meghatározó oka az emberek elmagányosodásának, illetve annak, hogy a telefon nyomogatásra kényszerülnek és kártyavárakat építenek.
Gyászold meg és lépj tovább. Nincs könnyebbik út, amivel elterelheted a gondolataid, mert ha nem dolgozol fel, dolgozol magadon, akkor nagyon sokáig fog fájni.
Logikusan gondold át, hogy milyen ez a férfi, hazudik, eldobott, jászott az érzéseiddel, biztosan ér annyit, hogy rosszul érezd magad tőle? Igen fáj, rossz, ha becsapták, viszont segít a jövőben, hogy ügyesebben cselekedj és ne táplálj érzéseket olyan személy iránt, akit nem is ismersz, felismerd a vészjelző jeleket.
Köszönöm szépen a véleményeket. Most hogy így el telt pár hét már könnyebb. Már inkább mérges vagyok hogy miért kellett ezt csinálnia.
Azóta rám írt egyébként megint és elvileg tényleg találkozni akar velem októberen, mondta hogy megmutatja a várost.. nem értem mik ezek a nagy kilengések. Mondjuk én sem tudom pontosan hogy mit várok ettől az egésztől.. teljesen ostoba vagyok. De októberig még sok idő van, legalább addigra én is tisztán tudok gondolkodni remélem. Meg ő is.
De egy barátnőmmel megyek és ha mégsem találkozunk akkor is lesz legalább egy jó kis nyaralásunk. Tanulópénznek mindenképp jó volt.. nem gondoltam hogy ilyen történhet velem.
31
Egyébként instán reels videók között feljött budapesti utazás. El küldtem neki poénból. Írtam hogy ez egy jel. Beszívezte és mondta hogy lehet.
Október még fél év. Ha addig nem hiányoztok egymásnak, maradtok ismerősi szinten.
Mennek a napok, és semmi dolgotok egymással, semmi közös.
"Beszívezte és mondta hogy lehet."
Majd valahol valamikor összefuttok, vagy nem.
Élj, "Ne vesztegesd az időd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!