Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég megismerkedtem egy 28 eves lanyal ugye ferje van es valni akarnak es nagyon megtetszettunk egymasnak mit tegyek hogy ne szeressek bele??
Figyelt kérdés
En 23 eves vagyok es fura lenne nalam idosebb lanyal ossze jonni neha szoktunk talalkozni nagyon nagy a vonzalom de nem szeretnek bele szeretni csak ferjnel van még2023. nov. 13. 13:40
1/2 anonim válasza:
Èn láttam nèhány ilyen párost, ötből ha egy ami hosszútávon működik. Szerintem szerencsèsebb ha a pasi az idősebb, működik ha egyidősek, de az hogy a csaj idősebb 5 èvvel az max szex esetén.
Tudom hogy ezzel lepontoznak, hogy èrett pasi kell a nőnek, ha már van egy-kèt gyerek akkor majd jó apa anyag leszel.... Csak a macera van az idősebb nőkkel.
2/2 anonim válasza:
Ha nem szeretnél beleszeretni, akkor ne találkozgass vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!