Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérte hogy bele szeressek, erre eldobott.. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval ez az egész már akkor halálra volt ítélve amikor még el se kezdődött. Ott kezdődött hogy pár hónapja interneten megismerkedtem egy spanyol fiúval, rám írt és elkezdtünk beszélgetni.. annyira jó volt és nagy volt az összhang hogy attól a naptól kezdve minden nap reggeltől estig beszéltünk. Egy idő után elkezdett velem flörtölni. Nyilván jól esett ahogy bókolgatott, kedveskedett de próbáltam nem komolyan és nem csak a távolsági probléma miatt. Egy ideig álltam is a sarat de volt egy pont amikor már én is elkezdtem vele flörtölni.. annyira jól éreztem "vele" magam. Egyik este videohívásban beszéltünk és akkor valami megváltozott.. annyira jó volt látni és hallani, tudtam hogy tetszik nekem és én is tetszek neki. Ő sokkal beszédesebb lett velem ezután, már becézgetett, türelmetlen volt mikor nem tudtam vissza írni, kért mindig rólam képet hogy hadd lásson, hajnal 2-3ig folyamatosan beszéltünk, azt mondta nagyon kedvel engem és tökéletes lennék neki, sajnálja hogy más országban lakunk.. és már éreztem hogy én is vele akarok lenni.. már én is elkezdtem becézni, én is kértem képet róla, mindig fel voltam dobva mikor láttam hogy irt.. ez az amit nem akartam az elején.. tudtam hogy nem működne de nem bírtam az érzéseimnek parancsolni.. kicsit szerintem bele is szerettem. Aztán egyik nap mintha valamit elvágtak volna, közömbös lett, nem kért képet ami azért volt furcsa mert előtte minden nap többször is kért. Furcsa is volt, kérdeztem mi a baj, mi történt, én is akartam őt látni de mondta hogy most nincs kedve. Gondoltam jól van nem baj, lehet rossz napja volt. De végül nem.. ez közömbösség azóta tart és egyre rosszabb lett. Már nem is becézgetett, nem küldött szívecskéket, nem írt este hogy jó éjszakát és reggel már reggel se.. én meg állok értetlenül hogy mi történt, mit csináltam vajon rosszul. Kérdeztem tőle, én próbáltam viccesen, jó kedvűen felfogni a dolgot mert nem is jártunk. Úgyhogy én próbáltam fenn tartani a beszédtémákat, én írtam neki reggelente és beszélt is velem de nem olyan mint pár hete. Ő nem adott választ arra hogy ezt most miért csinálja, végül sok nyaggatás után annyit írt hogy "Ne vesztegesd az időd" én meg állok hogy ez most micsoda.. és azóta már nem is ír.. Itt hagyott az érzéseimmel.. amikor elkezdtem érezni hogy talán bele szerettem és nem értem mi van.. Úgy élem most ezt át mint egy szakítást. Tudom hogy butaság de teljesen össze törte a szívem. Mondtam hogy foglaltam szállást októberben ott ahol lakik és találkozhatunk de mondta hogy nem fog rá érni, egyetemre jár, edzésre stb. De mondtam hogy pár óra beszélgetésre sincs időd? Mondta hogy szerinte nem lesz..Pedig erről beszéltünk több hétig hogy milyen jó lenne élőben találkozni. Erre most.. nem értem.. itt bőgök, fáj a szívem, nem értem mi történt.. annyira vele szeretnék lenni de nem értem most ezt miért csinálta. Utálom hogy elérte hogy bele szeressek, erre most eldobott és véget ért mielőtt elkezdődött volna.. és még csak nem is értem mi történt, miért csinálta.. megőrülök. Nagyon rosszul érzem magam.
Kis naiv…. Hogy a fenebe lehet valakibe beleszeretni interneten keresztul?
2024. márc. 19. 11:04
12/43 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen “férfi” van, nehéz őket annak nevezni. Velem is csinálta egyszer ezt egy srác akivel interneten ismerkedtünk meg, volt kapcsolata nekem is és neki is így barátságot ápoltunk csak. Amint neki vége lett bepróbálkozott nálam es mivel az én kapcsolatom is haldoklott sőt valójában se veled se nélküled kapcsolatban voltunk az akkori párommal így addig kedveskedett nekem, mondott szépeket ameddig én is beleszerettem. Nem is volt az esetem, nem is voltuk egy szinten sem pénzügyileg sem értelmi szinten. Aztán egyik napról a másikra eldobott mert visszajött az exe. Ugyanígy voltam mint te, zokogtam egy olyan ember miatt aki egy semmirekellő volt. Idővel nekem is jobb lett, hidd el neked is. Az biztos, legjobb ha tiltod, mert ilyenkor még szoktak ismét próbálkozni ha nincs ló jó a szamár is alapon és abba meg nem szabad belemenned.
2024. márc. 19. 11:14
13/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megosztottad velem! Sajnálom hogy veled is hasonló történt.
Te mivel tudtad elterelni a gondolataidat? Tudom az idő.. de jelenleg ez nem segit. Próbálom lefoglalni magam de agyban folyton ő jár a fejemben, gyomromban a görcs és csak bőgnék. Hiányoznak a beszélgetések.
2024. márc. 19. 11:19
14/43 anonim válasza:
A saját naiv és vágyvezérelt gondolkodásod tört össze.
Ideje levonni a következtetéseket és felnőni!
2024. márc. 19. 11:43
15/43 A kérdező kommentje:
Igen tudom..tisztában voltam vele hogy ez sehogy sem fog működni .. de hát mit tegyen az agy ha a sziv mást akar. Csak egyszerűen nem értem mi történt.. mi volt az ami elvágott mindent.. mi történt hogy ilyen lett velem.. de szerintem csak túl sokat gondolkozok ezen. Ő nem is tudja mit tett velem
2024. márc. 19. 11:52
16/43 anonim válasza:
Pont ez a "mi történt" kattogás tart benne. Mivel nem ír vissza, majd elmúlik. Nálam is elmúlt szép lassan, bár nehéz volt. Egyszer minden elmúlik.
2024. márc. 19. 12:07
17/43 anonim válasza:
12- es vagyok, tényleg az idő segített rajtam leginkább. Én is próbáltam elterelni a gondolataimat, de ilyenkor nem megy könnyen. Eleinte tiltani sem tudtam, kíváncsi voltam rá, de ez volt a legrosszabb dolog. Ráadásul így folyamatosan megjelent, próbálkozott majd végül letiltottam. De akkor már hónapok teltek el. Nekem segített az is, hogy új élethelyzetbe kerültem és arra kellett koncentrálnom. Illetve az is, hogy elkezdtem reálisan látni miután otthagyott, kihasznált… egyre kevesebbet beszéltünk és végre újra kitisztult a fejem. Beláttam, hogy mennyire naiv voltam és azt is, hogy milyen ember ő valójában. Amit velem el akart hitetni az csak a látszat volt. Elképesztő sok negatív tulajdonsága volt… de azokat is mind csak akkor vettem észre amikor már nem volt. Egy darabig fáj, utána hidd el te is el jutsz ide. Engem azóta egyszer keresett egy új fiókjával akart bekövetni, de nem engedélyeztem. Azóta nem keresett, ennek már 3 éve szerencsére. Amióta pedig megtaláltam azt a férfit aki tényleg tiszta szívből szeret azóta pedig méginkább látom, hogy mekkora idióta volt és egy könnycseppet sem érdemelt volna meg.
2024. márc. 19. 15:55
18/43 anonim válasza:
Volt koztetek "vmi" online?
Marmint vmi szexualis?
Siman el tudom kepzelni hogy o olyan akit izgat mondjuk az online sex, kameras kozos onkielgites,ilyesmi es miutan megvoltal neki, tovabblepett. Tehat mint a strigulakat huzo pasik csak o virtualisan.
2024. márc. 19. 17:16
19/43 A kérdező kommentje:
12 köszönöm!
Engem is a kíváncsiság nagyon zavar.. mindig megnézem hogy fent van e online.. nem mintha változtatna valamin. De igyekszem előre tekinteni..
2024. márc. 20. 00:15
20/43 A kérdező kommentje:
18
én nagyon szégyellem de volt.. sok, több hetes noszogatás, bókolás és flörtölés után be adtam a derekam. Bevallom én is kíváncsi voltam rá.. már tudom hogy nem kellett volna de akkor jó ötletnek tűnt..
Ebbe eddig még nem gondoltam bele hogy olyan aki ilyet csinál mert nem így ismertem meg.. persze tudom túl naív voltam.. de lehet tényleg ez állt emögött..
bár utána is ugyanúgy viselkedett velem, akkor volt hogy sokkal jobban megnyílt nekem és többet beszélt velem és én akkor kezdtem el érezni valamit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!