Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérte hogy bele szeressek, erre eldobott.. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval ez az egész már akkor halálra volt ítélve amikor még el se kezdődött. Ott kezdődött hogy pár hónapja interneten megismerkedtem egy spanyol fiúval, rám írt és elkezdtünk beszélgetni.. annyira jó volt és nagy volt az összhang hogy attól a naptól kezdve minden nap reggeltől estig beszéltünk. Egy idő után elkezdett velem flörtölni. Nyilván jól esett ahogy bókolgatott, kedveskedett de próbáltam nem komolyan és nem csak a távolsági probléma miatt. Egy ideig álltam is a sarat de volt egy pont amikor már én is elkezdtem vele flörtölni.. annyira jól éreztem "vele" magam. Egyik este videohívásban beszéltünk és akkor valami megváltozott.. annyira jó volt látni és hallani, tudtam hogy tetszik nekem és én is tetszek neki. Ő sokkal beszédesebb lett velem ezután, már becézgetett, türelmetlen volt mikor nem tudtam vissza írni, kért mindig rólam képet hogy hadd lásson, hajnal 2-3ig folyamatosan beszéltünk, azt mondta nagyon kedvel engem és tökéletes lennék neki, sajnálja hogy más országban lakunk.. és már éreztem hogy én is vele akarok lenni.. már én is elkezdtem becézni, én is kértem képet róla, mindig fel voltam dobva mikor láttam hogy irt.. ez az amit nem akartam az elején.. tudtam hogy nem működne de nem bírtam az érzéseimnek parancsolni.. kicsit szerintem bele is szerettem. Aztán egyik nap mintha valamit elvágtak volna, közömbös lett, nem kért képet ami azért volt furcsa mert előtte minden nap többször is kért. Furcsa is volt, kérdeztem mi a baj, mi történt, én is akartam őt látni de mondta hogy most nincs kedve. Gondoltam jól van nem baj, lehet rossz napja volt. De végül nem.. ez közömbösség azóta tart és egyre rosszabb lett. Már nem is becézgetett, nem küldött szívecskéket, nem írt este hogy jó éjszakát és reggel már reggel se.. én meg állok értetlenül hogy mi történt, mit csináltam vajon rosszul. Kérdeztem tőle, én próbáltam viccesen, jó kedvűen felfogni a dolgot mert nem is jártunk. Úgyhogy én próbáltam fenn tartani a beszédtémákat, én írtam neki reggelente és beszélt is velem de nem olyan mint pár hete. Ő nem adott választ arra hogy ezt most miért csinálja, végül sok nyaggatás után annyit írt hogy "Ne vesztegesd az időd" én meg állok hogy ez most micsoda.. és azóta már nem is ír.. Itt hagyott az érzéseimmel.. amikor elkezdtem érezni hogy talán bele szerettem és nem értem mi van.. Úgy élem most ezt át mint egy szakítást. Tudom hogy butaság de teljesen össze törte a szívem. Mondtam hogy foglaltam szállást októberben ott ahol lakik és találkozhatunk de mondta hogy nem fog rá érni, egyetemre jár, edzésre stb. De mondtam hogy pár óra beszélgetésre sincs időd? Mondta hogy szerinte nem lesz..Pedig erről beszéltünk több hétig hogy milyen jó lenne élőben találkozni. Erre most.. nem értem.. itt bőgök, fáj a szívem, nem értem mi történt.. annyira vele szeretnék lenni de nem értem most ezt miért csinálta. Utálom hogy elérte hogy bele szeressek, erre most eldobott és véget ért mielőtt elkezdődött volna.. és még csak nem is értem mi történt, miért csinálta.. megőrülök. Nagyon rosszul érzem magam.2024. márc. 19. 10:00
21/43 anonim válasza:
Nahm még online sexelt is vele….. Buta naiv vagy
22/43 A kérdező kommentje:
Hülye voltam...
2024. márc. 20. 10:00
23/43 A kérdező kommentje:
De ezen nagyon sokat gondolkoztam tegnap... valószínűleg tényleg erre ment ki az egész.. akkora egy hülye vagyok.. de miért kell igy játszani mások érzéseivel..
2024. márc. 20. 10:15
24/43 anonim válasza:
miért csak kulfoldi kreol borunek adtal eselyt ? szerinted itthon hány ilyen ember van aki normális és hasonloan néz ki ? nem a virtuális világban kellene élni kis lány !
25/43 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű beszélgetésnek indult. Nem akartam tőle semmit. Kérdeztem hogy miért irt rám, azt mondta szeret külföldiekkel beszélni hogy gyakorolja az angol nyelvet. Gondoltam az nekem is jól jön és az elején nem is volt semmi, általános dolgokról beszéltünk, érdeklődési kör, zene stb. aztán pár hétre rá kezdte a flörtölést. Az elején háritottam de addig folytatta amig nem kezdett el tetszeni, aztán én is bele mentem.. De még sosem volt ilyen velem és már rég kaptam ennyi bókot és figyelmességet mégha csak online is
2024. márc. 20. 11:00
26/43 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ezzel azonkívül hogy baromi gyerekes sajna benne van a pakliban hogy a szex chaten lescreenelte a képeid vagy bármi. Erre nem gondoltál? Simán visszaélhet vele, jobb eserben kielégült és hanyagol
27/43 A kérdező kommentje:
25 vagyok de semmi ilyen tapasztalatom nem volt ezelőtt.. De gondoltam rá csak akkor nagyobb volt a boldogság meg a pink köd. Instagrammos videó hivásban ha lescreeneli a képernyőt arról vajon küld értesitést mint storynál?
2024. márc. 20. 16:47
28/43 A kérdező kommentje:
Update
Nem tudom érdekel e esetleg valakit de tegnap történt változás. Azóta egyébként nem beszéltünk de tegnap rám írt, csak a szokásos hogy vagy meg általános kérdések és a végén oda lyukadtunk ki hogy akar velem találkozni.. most egyszerre vagyok feldobva és megint össze zavarodva.
2024. márc. 29. 07:24
29/43 anonim válasza:
Nem akarom elrontani a kedved, de nem történt változás. Épp csak most így kelt fel. Addig még ezerszer meggondolhatja magát. Részvétem, van tapasztalatom az ilyenben.
30/43 anonim válasza:
Nyers leszek hátha felébredsz a Csipkerózsika álomból:
Bohócnak tart, jó vagy neki szórakozásra, kielégülésre, időeltöltésre, egótunningra.
Rajtad röhög a markában, hogy milyen könnyen magába bolondított. Addig fogja csinálni míg teljesen rád nem un! Rajtad múlik, hogy hagyod-e neki tovább, hogy rajtad vihogjon, vagy se. Helyedben letiltanám és soha többé nem állnék vele szóba (nem oldanám fel, ha netán más nicken keresne olyan esetben sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!