Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam idősebb nőben köztünk kb 10év van Véleményed?
Szerelmes vagyok egy nálam idősebb nőben köztünk kb 10év van
Véleményed?
Hogy férne már bele? Főleg ha a nő az idősebb? A férfiak amúgy is lassan érnek...
10 gratulálok valószínű hogy szó szerint értettem 🤦🏼♀️
Ismétlem: BELEFÉR!!!! Hajrá! Legyetek boldogok!! Ne itt kérdezgess, sok itt a kiégett, rosszindulatú kommentelő!
#7 vagyok
Amúgy igazából nekem nincs kedvem élni sem
Nincs életem stb
És jobb lenne elfelejteni sok év van köztünk nem lehetünk együtt én nagyon fiatal vagyok
A nő meg 28?
Ebben az életszakaszban sok az a tíz év. Még 25-35, vagy 35-45 is más lenne pl..
#7 és #13 vagyok
Eddig nem írtad a korod. Így már sok. De nem az évek miatt, hanem a korOSZTÁLY miatt. Életbeli felfogás-különbségek, érdeklődési különbségek, életviteli különbségek, amik egyszerűen a korosztály-különbség miatt adódhat... na, amiatt sok.
De 18 évesen ilyeneket írni???? Elég gáz! Javaslom egy pszichológus felkeresését, ha nincsenek barátaid, családod, akikkel ezt megbeszéld :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!