Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak?! Idősebb férfiak akinek netán párja van 40 körüliek ti véleményetekre vagyok kíváncsi tapasztalatokra normális válaszokat várok
Eszerint jelen esetben a férfinak is, meg a neki tetsző nőnek is van partnere, és a férfi nem akar szakítani a barátnőjével, csak "melléje" akarja ezt a nőt is megszerezni.
Hát ilyet én sose csinálnék. Ha van partnerem, akkor is nyilván észreveszem a vonzó nőket, de eszembe sem jutna közeledni feléjük.
Az attól is függ, hogyan jártok egy társaságba. Gondolom ott van a pasija meg a te telefonnézegetős barátnőd. (ez amúgy annyira gáz, hogy önmagában megér egy szakítás)
Mindenképpen a tekintet árulja el a legtöbbet, és hogy ő hogy reagál rá. Beszélni szoktatok abban a helyzetben mikor "társaságában vagytok"? Írni lehet ha rögtön törlöd mindig. De elég macerás. Álnéven írod be az illetőt. Én csak akkor írnék ha szemkontakt már megvolt, érzel vmi minimális kölcsönösséget.
Az úgy más, akkor mindenképp meg kell csalni a csajod.
Azt is tedd hozzá, hogy ok nélkül féltékeny, nem érted, hogy miért néz bele a telefonodba.
Ha a másik pasija is belenéz néha, esetleg pár fogad kiveri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!