Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális férfiak manapság? Eddig egyre rosszabb a tapasztalatom sajnos, de nem adtam fel, bízom benne hogy kapok pozitív megerősítéseket.
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 22:58
2/24 anonim válasza:
Kérdés, hogy neked mi számít normálisnak, kérdező.
3/24 anonim válasza:
2. Jóképű, magas/izmos, jó beszélőkés, jól kereső. Bármi ez alatt csak kompromisszum.
4/24 anonim válasza:
#3: elég undorító dolog más helyett válaszolni. Nem téged kérdeztelek.
6/24 anonim válasza:
Én férfiként írom hogy nem nagyon ismerek olyanokat akikre szerintem te kérdező gondolsz. Már ha te olyasmikre gondolsz hogy nézzen is ki jól, legyen valamennyire sikeres az életben, tartson ott egzisztenciàlisan hogy lehessen vele jövőt tervezni, akarjon megállapodni,lehorgonyozni egy nő mellett, legyen pénzügyileg tudatos,komoly,megfontolt,előrelátó ember aki emellett persze rohadtul humoros,vicces,laza is meg semmiképpen sem egy sóher f@sz. Hát ilyenek nincsenek a környezetemben,minden ismerősöm erősen kompromisszumos.
7/24 anonim válasza:
Elég sokan élünk párkapcsolatban és házasságban, elhiheted, hogy ezeknek legalább a harmada nem szar vagy mérgező, hanem ténylegesen a társunk a másik.
Szóval igen, vannak.
8/24 anonim válasza:
Hát én azt az oldalukat kapom hogy csak a feleségem meg ne tudja. És megadok neked bármit csak legyél velem.
Félrejár az összes.
9/24 anonim válasza:
En biztosan nem vagyok az, de törekszem az irányába.
10/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs, sose voltam normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!