Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól véleménye érdekelne, hogy benneteket mennyire zavar, ha a nő idősebb nálatok évekkel?
Figyelt kérdés
Zavaró számotokra, esetleg semleges?2020. jún. 1. 11:21
1/15 A kérdező kommentje:
Férfiak véleménye, elnézést a hibáért.
2020. jún. 1. 11:21
2/15 anonim válasza:
Nem zavar ha 6 évvel idősebb ,de jobban szeretem ha hasonló korú
3/15 anonim válasza:
9 év volt eddig a maximum különbség. Sajnos okoz problémákat, én már ilyen különbséggel nem akarnék kapcsolatot.
F
4/15 anonim válasza:
A barátnőim legtöbbje 10-15 évvel volt idősebb. Sosem zavart, sőt!
Ez akkor lehet zavaró, ha a srác szaporodni akar.
5/15 anonim válasza:
Hány évről van szó? Pár év egyáltalán nem zavar. Főleg, ha a korhoz illően komolyabb is a személyisége. Volt már idősebb barátnőm.
6/15 anonim válasza:
Nálam alapvetően esélytelen. Volt korombeli barátnőm sok-sok évig, és már ez sem volt annyira jó, mint mondjuk 30 körüliként 20 körüliekkel kavarni. Sokkal izgalmasabb és jobb a dinamika.
7/15 anonim válasza:
Valamiért mindig az idősebb nők jöttek be, soha nem volt nálam fiatalabb, vagy velem egy idős.
Nem zavaró.
F
8/15 anonim válasza:
Mindig pár évvel idősebb barátnőim voltak. Szerinted? 🙂
9/15 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, mindig is az idősebb korosztály jött be.
10/15 anonim válasza:
Mindig azon múlik, mennyire vagy jó nő. Ha áttlag felettien szép vagy, jól konzervált, akkor nem gond.
Átlagos nőből viszont miért válsztanék idősebbet, ha fiatalabbat is kapok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!