Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhat egy 60 éves férfi olyan nőt, akivel a szüzességét elvesztheti, és akár össze is házasodhatnak?
Figyelt kérdés
60 felett sincs határ?2024. márc. 13. 07:43
1/12 anonim válasza:
Attól függ. Miért gondolod, hogy 60 évesen nagyobb esélyed van rá, mint 10 éve?
2/12 anonim válasza:
Azért érdekes elképzelni ahogy benyögöd a szintén 60éves leendő párodnak hogy "Öhmm.. izé.. amúgy én még szűz vagyok. 😬"
Megnézném a reakciót 😅
3/12 anonim válasza:
2 miert gondolna ilyet?
Szerintem allandoan nulla esélyesnek érzi magát.
Igy jár az aki nem repul ki a fészekbol.
4/12 anonim válasza:
Az internetes társkeresőkön bőven vannak idősebb nők is, ez az esély tehát mindenkinek megadatik. Rengeteg az elvált vagy özvegy idősebb nő, akinek a gyerekei kirepültek a fészekből, és szembesülni kénytelen a magánnyal, amiből ki szeretne törni társkeresőzéssel.
Egy másik lehetőség eljárni valamilyen klubba vagy rendezvényre, ahova idősebbek is járnak. Ehhez elég megnézni egy környékbeli művelődési központ honlapját, mindenütt sok ilyen program van.
6/12 anonim válasza:
Én benne vagyok de csak ha van elég pénzed az életünkre!
7/12 anonim válasza:
60 évesen már minek akarod elveszteni a szüzességed? 🤣
8/12 anonim válasza:
Rosszlányok.hu vagy valami apáca otthonba, hátha valaki ráunt Isten szolgálatára.
9/12 gabor49 válasza:
ne röhögtess már ez a nap vicce
10/12 anonim válasza:
Nehéz elhinni valóban hogy a 60 év alatt nem tàmadott le egy csaj. Ez csak akoor lehet a szerzetesként éltél eddig egy hegyen ,nőktől mentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!