Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők (25-30 évesek)! Feleségül mennétek egy 60 éves jól szituált úriemberhez?
Figyelt kérdés
Szerelmet vallott nekem egy 26 éves kis hölgy. Megkérném a kezét. Ti hozzá mennétek egy ilyen idős férfihoz?2014. febr. 15. 16:15
2/16 anonim válasza:
NEM! Mindegy, mennyi pénze lenne, attól még csak egy öregember maradna! Teszteld le, ha csak a pénzed kell neki (ami esélyes), akkor kackiásan penderítsd ki!
3/16 anonim válasza:
35-45 évesként nagyobb esélyt látnék rá ha a férfi aktív életet él nem a "szokásos" nyugdíjas életet egésznapos híradó nézéssel
a 26 éves eléggé fiatal egy 60 éveshez, de ha igazán szereti akkor biztos hozzá menne, de lehet hogy csak otthonról akar elmenekülni.
4/16 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson megkérni a kezét. Küldd el. Ne akard tönkretenni az életét. Tünj el a képből és hagyd hogy megtalálja a hozzávalót. A te időd elmult, apja lehetnél.
5/16 anonim válasza:
Majdnem hogy nagyapja lehetne, ja...
6/16 anonim válasza:
Nem, én még szeretnék szexelni egy jódarabig.
7/16 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem, a nagy korkülönbség nem valami ó hosszútávon...
8/16 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy már öreg vagyok, de fiatalos, nyitott, nem gubózok be. A kis hölgy azt mondta szerelmes belém és nagyon megfogtam. Ami még aggaszt, hogy így gondolja-e majd akkor is, ha lekerül a ruha. Van önkritikám, félek nem fog vonzónak tartani.
2014. febr. 15. 16:27
9/16 anonim válasza:
O serult lelkileg. Apjaval valo viszonyaban a problema forrasa es megoldas is. Szerintem ne vedd el. Par ev, s rad unna, vagy te ra, mert nagyon nagy a kor diff. Keress idosebbet.
10/16 A kérdező kommentje:
Meggondolom. Le tudna velem feküdni egyáltalán?
2014. febr. 15. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!