Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak! Ti 50 evesen mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Ti 50 evesen mertek bevallalni gyereket ?

Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
necces, talán fel tudom nevelni.
2024. márc. 3. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy mennyi időt elveszel a gyerekedtől. Nem csak 18 éves koráig kell nevelni. Utána örülne, ha ott lennél a diplomaosztóján, az esküvőjén, ha érdemben tudnál időt tölteni az unokáddal. Tudom, ma már mindenki lehet 80 évesen is szülő, de a gyerekek szívják ezt meg a legjobban.

Az egyik legszívszorítóbb dolog, mikor az esküvődön a párodnak ott vannak az 50-es, életerős szülei, akik meghatottan osztoznak az örömében, neked meg talán egy testvér.

2024. márc. 3. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
én még 30 évesen se, mert nem akarok gyereket.
2024. márc. 3. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Van a családban olyan, aki bevállalta, nagyon boldogok a feleségével.
2024. márc. 4. 16:23
 15/15 anonim válasza:
Nálunk az első gyermek után 20 évre született a negyedik gyermekünk, az idősebb testvérek egyetértésével. Ekkor az anya 41, az apa 51 éves volt. 50 évi házasság után is szeretetben, jól van az egész család, a három idősebb testvérnél a 11 unokával együtt.
2024. márc. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!