Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, bevállalnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, bevállalnátok egy olyan lányt, akinek nagyon zürös és problémás a családja, de a lány maga nem olyan?

Figyelt kérdés

Zürös alatt olyanokat értek, hogy gyakran jàr náluk a rendörség, sokszor házkutatást tartanak, vannak ilyen -olyan ügyeik…

A lány maga normális, tervei vannak az életével, dolgozik, minden szempontbol tökéletes számotokra…

2021. nov. 21. 00:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2021. nov. 21. 00:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
El lehet költözni, elvégre már felnőtt. Ha a családja sokat zaklatna engem, lehet kerülném őket. De akkor meg a lánytól szeretném azt kérni, hogy költözzön, hagyja ott a zűrös részt, hogy meglegyen a boldogság.
2021. nov. 21. 00:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag akkor, ha hajlandó szakítani a családjával. Értem ezalatt, hogy évente párszor találkozzanak, de ne heti szinten, engedje el őket. Nem kell utálnia őket vagy hasonló, csak távolodjon el annyira, hogy az ő és a párja életére ne legyen hatással az az életmód, amit a családja csinál. De ha tényleg értelmes a lány, akkor ő magától is erre fog törekedni, mert belátja, hogy ez nem fog imponálni a férfinak és az ő életére nézve sem jó.
2021. nov. 21. 00:37
 4/18 A kérdező kommentje:
Jar pszichologushoz, de nem tud elszakadni a csaladjatol, mert csak “ok” vannak neki es mert igy lett nevelve…
2021. nov. 21. 00:40
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Költözzetek messzire, de ahogy a #3-as írta, csak akkor van értelme, ha nem jár hetente haza.
2021. nov. 21. 00:42
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Engem nem a családja érdekel.

Ha szeretem a csajt, akkor mi a probléma?

Gondolom felnőtt vagy, simán elköltözhetsz otthonrol

2021. nov. 21. 00:56
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Be.
2021. nov. 21. 02:29
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

hát az a baj h ha melettük nőtt fel akkor ő is olyan kb, volt egy barátnőm aki ilyen zürös helyen nőtt fel körülötte minden bnője ribi volt a családja is zűrös volt de ő másnak mondta magát, aztán mikor összejöttünk kiderült h tényleg másnak mutatja magát csak aztán kitört belőle az igazi énje aki pont olyan volt mint a környezet ahol felnőtt

szoval tapasztalatom alapján sajnos a kérdésben szereplő lány se úszhatta meg sérülés és hasonulás nélkül

bár amekkora szerencsétlen vagyok tuti beleszeretnék és ezeket félre dubva megprobálnám vele.... :(

2021. nov. 21. 02:52
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden lány olyan.

Amúgy is, osszekoltozeskor utan fel lehet ismerni

2021. nov. 21. 03:54
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Veszélyes üzem, ha nem tud elszakadi, mert lehúzzák. Téged is kihasználnak, berántanak.

Ha nem szakad el, akkor nálam nincs esélye.

Bármikyen probléma, vita ott landolna, s az ilyenek beleavatkoznak. Proliktól minél távolabb. Az aurám közelébe sem férkőzhetnek.

2021. nov. 21. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!