Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bevállalnátok egy olyan lányt, akinek nagyon zürös és problémás a családja, de a lány maga nem olyan?
Zürös alatt olyanokat értek, hogy gyakran jàr náluk a rendörség, sokszor házkutatást tartanak, vannak ilyen -olyan ügyeik…
A lány maga normális, tervei vannak az életével, dolgozik, minden szempontbol tökéletes számotokra…
Engem nem a családja érdekel.
Ha szeretem a csajt, akkor mi a probléma?
Gondolom felnőtt vagy, simán elköltözhetsz otthonrol
hát az a baj h ha melettük nőtt fel akkor ő is olyan kb, volt egy barátnőm aki ilyen zürös helyen nőtt fel körülötte minden bnője ribi volt a családja is zűrös volt de ő másnak mondta magát, aztán mikor összejöttünk kiderült h tényleg másnak mutatja magát csak aztán kitört belőle az igazi énje aki pont olyan volt mint a környezet ahol felnőtt
szoval tapasztalatom alapján sajnos a kérdésben szereplő lány se úszhatta meg sérülés és hasonulás nélkül
bár amekkora szerencsétlen vagyok tuti beleszeretnék és ezeket félre dubva megprobálnám vele.... :(
Nem minden lány olyan.
Amúgy is, osszekoltozeskor utan fel lehet ismerni
Veszélyes üzem, ha nem tud elszakadi, mert lehúzzák. Téged is kihasználnak, berántanak.
Ha nem szakad el, akkor nálam nincs esélye.
Bármikyen probléma, vita ott landolna, s az ilyenek beleavatkoznak. Proliktól minél távolabb. Az aurám közelébe sem férkőzhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!