Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, bevállalnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, bevállalnátok egy olyan lányt, akinek nagyon zürös és problémás a családja, de a lány maga nem olyan?

Figyelt kérdés

Zürös alatt olyanokat értek, hogy gyakran jàr náluk a rendörség, sokszor házkutatást tartanak, vannak ilyen -olyan ügyeik…

A lány maga normális, tervei vannak az életével, dolgozik, minden szempontbol tökéletes számotokra…

2021. nov. 21. 00:18
1 2
 11/18 Noren1989 ***** válasza:
70%
Nem,nem jövök össze dzsippó csajjal.
2021. nov. 21. 06:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. nov. 21. 06:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló, de egyszerűen képtelen volt leválni a pereputtyáról.

Rendszeresen dühöngött miattuk, de ha már pár napig nem tudott róluk semmit, kereste őket.

Azok meg szipolyozták ki az én agyamat is.

Nem csak a párodat kapod ilyenkor, hanem a barátait, rokonait is, ha tetszik, ha nem.

2021. nov. 21. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Bocs hogy én nőként válaszolok, fordított esetben nem szívesen járnék ilyen férfivel.

Számomra fontos hogy a párom jóban legyen a családommal és az is hogy én jóban tudjak lenni az övével. Szeretném ha esetleg egyszer gyerekvállalásra kerülne a sor, akkor a gyerekek mindkét oldali nagyszülőkkel, nagynénikkel/nagybácsikkal, unokatesókkal stb jó viszonyban tudjanak lenni, jönni-menni.

Az én életemben is nagy szerepet játszott mind a 4 nagyszülőm és szeretném ha az én gyerekeimnél is hasonlóképp lenne.

Plusz azt is megtapasztaltam hogy sokszor akkor se egyszerű a tágabb családdal, ha nem zűrösek ilyen értelemben. Pláne ha még azok lennének...

Sorry, nekem ez fontos.

2021. nov. 21. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

Eszemben sincs a nyakamba venni! Komoly kapcsolatra esélytelen. Vagy majd mennek a gyerekek a nagyihoz a beszélőre? Kinek kell ilyen rokonság?

Komolytalanra meg túl kockázatos. Rengeteg csinos, bevállalós csaj van, akinek a rokonsága nem fog meglincselni, ha csúnyán nézek a pici hercegnőre.

Akkor se, ha 1500 km van közte és a pereputty között!

2021. nov. 21. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem elég inkorrekt ez azokkal szemben, akiknek ilyen családja van, mert nem tehetnek róla. Aki személyiségéből adódóan egy retek (megcsalja/kihasználja a másikat), az soha nem fog akkora strigulát kapni az élettől, mint aki csak rossz helyre és családba született. Pont annak a legsz*rabb, aki szeretne kitörni onnan, mert az sem a saját, sem a kevésbé proli emberek szociális közegébe nem fog tudni beilleszkedni, vagy csak nagy szerencsével. Nem mellesleg sokszor hallgathatjuk a “kevésbé prolik” rinyálását arról, hogy “há’ mekcsalt a Józsi/Terike, pedig olyan lyó hejről származik, a családja is normális, meg jobban megbecsültek, mint ő”. Miközben mi alapvetően perifériára vagyunk szorítva önhibánkon kívül. Aztán lehet, párkapcsolatra is alkalmasabbak vagyunk, mint sokan, akiknek a v*lagát kinyalják otthon és hercegnő/királyfi marad a mama szoknyája mellett 20 éves koráig.🤷‍♀️
2021. nov. 21. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt mélyebb problémák is lehetnek, mint a 'szimplán' zürös család. Pár hónapig voltam együtt egy ilyen sráccal, a tesója a semmire szült, ő meg család címszóval minden pénzét odaadta neki minden hónapban. Egy lepedő nélküli matracon aludt egy 25 nm-es albiban, csak azért, hogy a bátyjának a gyerekeinek legyen mit enni (nyilván másra szórták el a pénzt, az öcsi így könnyebben lehúzható volt, hogy mindig a gyerekekre fogta).

Én nem tudnék hónapról hónapra élni és még egy étterembe se menni a párommal, mert tömi a rokonait. Nem aranyásó vagyok, fizetném a felét, de hiába, ha neki egy fillére se maradt sosem. Hasonló szituáció lesz ott is, mert a család majd próbálja lehúzni, ahogy normális fizetése meg munkája lesz.

2021. nov. 21. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16: de ehhez az kell, hogy akarjon kitörni onnan, és tegyen is érte. Esélyt természetesen megérdemel. De ha nem él vele, mert folyton visszamegy a zűrbe, akkor igazán nem is akarja. Ez számomra teljesen olyan, mintha egy normális háttérből érkező embernek van valami rossz szokása, amiről nem akar leszokni, pedig jót tenne neki. Ha az kihat az én életemre, és a kapcsolatunkra, akkor nyilván azt se fogom támogatni. És fordítva, ha valakinek zűrös a múltja, megpróbálnék segíteni neki. Ám felnőtt emberről van szó, szóval az érdemi lépéseket neki kell megtennie. Itt nem az a gond, hogy a múlt így meg úgy volt, hanem hogy nem látja át, hogy egy boldog kapcsolatban az ilyen kirohanások, balhék nem fognak jót tenni, és a közös jövőnk érdekében változtatnia kell a dolgokon - pl. úgy, hogy elköltözik, nem megy állandóan haza. Lehet itt mondani, hogy nehéz, de hát fenntartani egy balhés párkapcsolatot is az, mert állandóan csak vita meg családi ügyi dolgok lennének. Attól, mert nehéz, még meg kéne tennie.
2021. nov. 21. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!