Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bevállalnátok egy olyan lányt, akinek nagyon zürös és problémás a családja, de a lány maga nem olyan?
Zürös alatt olyanokat értek, hogy gyakran jàr náluk a rendörség, sokszor házkutatást tartanak, vannak ilyen -olyan ügyeik…
A lány maga normális, tervei vannak az életével, dolgozik, minden szempontbol tökéletes számotokra…
Volt hasonló, de egyszerűen képtelen volt leválni a pereputtyáról.
Rendszeresen dühöngött miattuk, de ha már pár napig nem tudott róluk semmit, kereste őket.
Azok meg szipolyozták ki az én agyamat is.
Nem csak a párodat kapod ilyenkor, hanem a barátait, rokonait is, ha tetszik, ha nem.
Bocs hogy én nőként válaszolok, fordított esetben nem szívesen járnék ilyen férfivel.
Számomra fontos hogy a párom jóban legyen a családommal és az is hogy én jóban tudjak lenni az övével. Szeretném ha esetleg egyszer gyerekvállalásra kerülne a sor, akkor a gyerekek mindkét oldali nagyszülőkkel, nagynénikkel/nagybácsikkal, unokatesókkal stb jó viszonyban tudjanak lenni, jönni-menni.
Az én életemben is nagy szerepet játszott mind a 4 nagyszülőm és szeretném ha az én gyerekeimnél is hasonlóképp lenne.
Plusz azt is megtapasztaltam hogy sokszor akkor se egyszerű a tágabb családdal, ha nem zűrösek ilyen értelemben. Pláne ha még azok lennének...
Sorry, nekem ez fontos.
Eszemben sincs a nyakamba venni! Komoly kapcsolatra esélytelen. Vagy majd mennek a gyerekek a nagyihoz a beszélőre? Kinek kell ilyen rokonság?
Komolytalanra meg túl kockázatos. Rengeteg csinos, bevállalós csaj van, akinek a rokonsága nem fog meglincselni, ha csúnyán nézek a pici hercegnőre.
Akkor se, ha 1500 km van közte és a pereputty között!
Itt mélyebb problémák is lehetnek, mint a 'szimplán' zürös család. Pár hónapig voltam együtt egy ilyen sráccal, a tesója a semmire szült, ő meg család címszóval minden pénzét odaadta neki minden hónapban. Egy lepedő nélküli matracon aludt egy 25 nm-es albiban, csak azért, hogy a bátyjának a gyerekeinek legyen mit enni (nyilván másra szórták el a pénzt, az öcsi így könnyebben lehúzható volt, hogy mindig a gyerekekre fogta).
Én nem tudnék hónapról hónapra élni és még egy étterembe se menni a párommal, mert tömi a rokonait. Nem aranyásó vagyok, fizetném a felét, de hiába, ha neki egy fillére se maradt sosem. Hasonló szituáció lesz ott is, mert a család majd próbálja lehúzni, ahogy normális fizetése meg munkája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!